"Biz Trabzon'un milliyetçisiyiz"

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "1 Kasım Türkiye'ye oyun, tuzak kuranlara karşı demokrasi dersinin verileceği yeniden bir tarihin yazılacağı bir gündür" dedi.   Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Sürmene'de, Sivil Toplum örgüt

"Biz Trabzon'un milliyetçisiyiz"
AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "1 Kasım Türkiye'ye oyun, tuzak kuranlara karşı demokrasi dersinin verileceği yeniden bir tarihin yazılacağı bir gündür" dedi.
 
Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Sürmene'de, Sivil Toplum örgütleri, muhtarlar ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Soylu'nun yanı sıra toplantıya İlçe Başkanı Aydın Bayraktar ve Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile vatandaşlar katıldı.
Trabzon'a yatırımı, hizmeti getirebilmek için 4 ayın iki buçuk ayını kentte geçirdiklerini belirten Soylu, "Trabzon'da hem milletimizi dinledik, köylerimize, şehirlerimize gittik, insanımıza misafir olduk, sivil toplum örgütlerini ziyaret ettik. Önümüzdeki 4 yılı nasıl planlarız, alt yapısını nasıl yaparız, hangi adımları nasıl atarız diye Ankara'dan fırsat bulduğumuz an ve iki buçuk ay sürekli burada olduk'' şeklinde konuştu. 
 
 
Soylu, kentin sorunlarını çözmek için belediye başkanları ile bir araya geldiklerini hatırlatarak, ''Kimi gün Zara Dağı'ndaydık, kimi gün Turup Merkezi'ndeydik, kimi gün elektrik meselelerinin çözümü için elektrik idaresinin yöneticileriyle, belediye başkanlarımız ile bir araya geldik, onlara bütün muhtarlarımız ile de bir araya geleceksiniz, onları dinleyeceksiniz, bu problemleri not alacaksınız, tek tek analiz edeceğiz. Trabzon'umuza önümüzdeki yıl öyle yatırımlar yapacağız ki bir daha bu elektriklerle problemi duymak istemiyoruz. Bir taraftan yayla meselelerine baktık, bir taraftan da orman meselelerine baktık" diye konuştu.
 
İstikrarla birlikte Trabzon'da yatırımların devam edeceğini söyleyen Soylu, konuşmasına şöyle devam etti;
 "Trabzon'un büyümesine yetişmemiz lazım geldiğini nasıl 13 yılda 14 katrilyonluk büyük hizmetler gerçekleştirdiysek, aynı şekilde bundan sonra da bu hizmetlerin gerçekleşmesi iradesinin bizim için kaçınılmaz irade olduğunu ve bunun için görevlendirildiğimizi biliyoruz. Biz sizin vekilinisiz, aynı zamanda biz sizin çalışanınız, bize vekalet verdiniz, ben milletvekilliğinden ürküyorum, milletvekilliğinden korkuyorum, genel başkanlık yaptım, genel başkan yardımcılığı yaptım, il başkanlığı yaptım, ilçe başkanlığı, gençlik kollarında çalıştım,bunların hepsi parti görevleriydi ama bunlar yapılabilir, parti görevi verir, parti görevi biter ama milletin verdiği görev sandıkta veriliyor, reyle, oyla veriliyor, kimin verdiği de belli değil,sana vekaletini teslim ediyor. Diyor ki beni temsil et, onun için çalışmalıyız, gayret göstermeliyiz, sözde milletvekilliği değil, özde milletvekilliği yapan bir anlayışı hep birlikte ortaya koymak zorundayız''
soyl.jpg
 
Soylu, bir çok meseleyi yerinden çözen ve yerinde bir çok meseleye adım atan bir anlayışı ortaya koyduklarını dile getirerek,  "Muhtarlarımız ile birlikte sivil toplum örgütlerimiz ile parti teşkilatlarımızla ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarıyla ve vatandaşlarımızla birlikte, bir çok adımı attık, hiç yorulmadık, geldik burada yük aldık ve de almaya devam edeceğiz. 4 yıl boyunca AK Parti için yetki verdiğiniz, tüm milletvekillerimiz ve teşkilatımızla, belediye başkanlarımızla beraber bu 4 yılın her saniyesini, her dakikasını, her saatini, her gününü milletimize, hemşehrilerimize, Trabzon'umuza ve millete hizmetin peşinde olacağız''
 
Biz Trabzon'un da milliyetçiliğini, milletimizin de, biz Türkiye'nin de milliyetçiliğini yapacağız. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz" diyen Soylu konuşmasını şöyle sürdürdü;
suleyman-soylu-(7).jpg
"Eğer istikrar, huzur, güven istiyorsak, tek başına iktidar önemlidir. Onun için çok çalışmalıyız. Burada eski yöneticilerimiz var, bu partiye çok önemli hizmetler yaptınız, hala yapıyorsunuz ve de yapmaya devam ediyorsunuz, bu hizmetlerinizle millet buluşmuş, hastaneye gittiğinde size dua ediyor, her yoldan geçtiğinde, bu milletimiz sizlere dua ediyor. Bu sadece bir iktidar meselesi değildir, memleket meselesidir, 1 Kasım Türkiye'ye oyun, tuzak kuranlara karşı demokrasi dersinin verileceği yeniden bir tarihin yazılacağı bir gündür. Bu konuda bize güç ve kuvvet verin, Trabzon lider ve özgüveni yüksek bir şehirdir, Türkiye'ye katma değer ağlayan bir şehirdir. Biz bir fark ortaya koymalıyız, nasıl 7 Haziran'da bir fark ortaya koymuşsak, bugün milletvekili sayımızı artırarak, 5 ve 6'yı bir şekilde getirerek, tek başına iktidara Trabzon'dan katkı vermeliyiz. Biz, size hizmetle görevliyiz. Bu hizmeti yapacağız ama buradan giderken de Trabzon'umuz hem Türkiye'ye bir katkı koysun, hem de bize daha güç daha fazla kuvvet verin istiyoruz" dedi.
 
Soylu, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte ilçede esnaf ziyareti ve muhtarlarla bir araya gelerek 1 Kasım seçimleri öncesi esnaftan ve vatandaştan destek istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber