Birinci: Bu devlet Bahçeli'nin zaferidir!

MHP İl başkanlığı Trabzon'da etkinlik düzenledi.

Birinci: Bu devlet Bahçeli'nin zaferidir!
Haber61 Haber Servisi

Trabzon MHP İl Başkanlığı,  Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandum Toplantısı organizasyonu düzenledi. Toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon MHP teşkilatları, Ak Parti teşkilatları, Trabzon Ülkü Ocakları üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Nihat Birinci yaptı. Birinci gelecek hafta pazar günü sandık başına gidileceğini hatırlatarak "Önümüzdeki pazar günü anayasa değişikliği için sandık başına gidiyoruz. Bu değişiklik kurtuluş savaşından sonra Türk milletinin en büyük kazanımı olacağı için çok çok önemlidir. Anayasanın referandumda Türk insanın büyük oranda karşılık bulması için MHP olarak büyük mücadele vermekteyiz. Kanaatimiz yeni anayasanin yuksek oranda karşılık bulacağıdır. Dunya tarihi milletler mucadelesi seklinde devam etmiştir, bugün de devam etmektedir. Siz siyasi ve ekonomik olarak güçlü olursanız bütün dünya ağzınıza bakar. Uzun yıllardan beri egemen güçlerin markajinda olduğumuz bilinen bir gerçektir. Dertleri sadece koltuk olan işleri fitne fesat yaymaktan başka birşey olmayan insanların propagandalarına itibar etmeyin. MHP 34 milletvekiliyle Ak Parti'yle uzlaşarak yeni bir anayasa yapıyor buna dense dense genel başkanımız Devlet Bahceli'nin zaferi denir. Bu mücadele Türk Milletinin onur ve şeref mücadelesidir. Bu nedenle referandumda büyük bir evet çıkması icin var gücümüzle çalışmalıyız." ifadelerini kullandı.









 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber