Bingöl şehit aileleri Karadeniz turunda

BİŞHAK tarafından organize edilen tur ile 80 kişilik şehit aileleri Karadeniz turuna çıktı.

Bingöl şehit aileleri Karadeniz turunda

Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) İçişleri Bakanlığı proje kapsamında Karadeniz turuna çıktı. Rize-Trabzon ve Ordu illerine gezi düzenleyen 80 kişilik şehit aileleri Trabzon’un ve Karadeniz’in muhteşem bir doğal güzelliğe sahip olduğunu dile getirdiler.


BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Ülkenin çok hassas bir süreçten geçtiği bir dönemde milli birlik ve dayanışmanın önemini vurgulayan Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Naim Tan “Derneğimizce yürütülen “Hepimiz Kardeşiz” projesi kapsamında Karadeniz illerine gezi düzenledik. Trabzon gezimizde bize ev sahipliği yapan Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanımız İsmail Karaca ve kendisini kardeş şehirler projesi kapsamından tanıdığımız Ahmet Külekçi’ye çok teşekkür ederiz. Trabzon’un çok beğendik, doğal ve tarihi güzelliklere hayran kaldık” dedi.

Bingöl şehit aileleri Karadeniz turunda

BU GURUR VE ONUR HEPİMİZİN

Geçen hafta içinde de Van’dan gelen Şehit Ailelerini ağırladıklarını dile getiren yapan Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca’da yaptığı açıklamada “Bingöl’den gelen şehit ailelerimiz bizim kaderdaşımız. Acılarımız aynı, kayıplarımıza aynı. Bu ülke için canlarını feda etmiş şehitlerimizle aynı gururu ve onuru yaşıyoruz. Hepsi şehrimize hoşgelmiş. Kendi deyimleri ile başımızın üstünde yerleri var” şeklinde konuştu.

Bingöl’den gelen şehit aileleri Trabzon Valisi Yücel Yavuz ile de bir araya gelip sohbet etme imkanı buldu. Vali Yavuz şehit aileleri ile yakından ilgilendi.

Bingöl şehit aileleri Karadeniz turunda

Bingöl şehit aileleri Karadeniz turunda

Bingöl şehit aileleri Karadeniz turunda

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler