Bilal Dizdaroğlu aday adaylığını açıkladı

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Maçka Belediye Başkanlığını açıklayan Bilal Dizdaroğlu “Taşın altına elimizi değil bedenimizi koyduk” dedi.

Bilal Dizdaroğlu aday adaylığını açıkladı

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Aday Adayları açıklamalrını yapmaya devam ediyor. Trabzon’un Maçka ilçesi Belediye Başkanlığı için Bilal Dizdar da aday adaylığını açıkladı.

 Dizdaroğlu, bugün saat 14.00’da AK Parti Maçka İlçe Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklamasıyla aday adaylığını açıklayarak “Taşın altına elimizi değil bedenimizi koyacağız” ifadelerini kullandı.

Dizdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gittiğin yola inandıysan, attığın adımlardan korkmayacaksın” sözlerini hatırlatıp “Davamıza sahip çıkarak, bu millete efendi olmaya değil hizmet etmek için hizmetkar olmaya geliyoruz.” Şeklinde konuştu.Trabzon’un Maçka İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Dizdaroğlu aday adaylığını açıkladığı basın toplantısında yaptığı konuşmada “Değerli ilçe başkanım, değerli yönetim kurulu üyeleri, saygıdeğer hemşerilerim, hanımefendiler beyefendiler, her birinizi öncelikle Allah’ın selamı ile selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Vatanımıza, milletimize, davamıza ve Maçka halkına hizmet etmek inancımla arkadaşlarımızın teveccühü ile güzel Maçka’mızın Belediye Başkanlığa aday adaylığı başvurumu yaptım.

Doğduğum ve büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği, ilk-orta ve lise öğrenimini gördüğüm, sokaklarında yürüdüğüm, derelerinde yüzdüğüm, ormanlarında çalıştığım, futbol takımında futbol oynadığım, yaşamaktan büyük keyif aldığım, çocukluğumun ve gençliğimin en güzel hatıralarının geçtiği, dostluğu, huzuru, cömertliği yaşadığım, çocuklarımı büyüttüğüm ve insanlarını çok sevdiğim, güzel Maçka’mızın güzel insanlarına hizmet etmek için AK Parti’den aday adayı oldum.

Amacımız, rıza kazanmak, gönülleri kazanmak, Maçka’da birlik beraberliği sağlamak, birlikte başarılı olmaktır.

Yaradılana hizmet etmeyi Yaradanın rızasını vesile sayarak, bu amaçla siyasi görüş ayrımı yapmaksızın her kesime daha iyi, daha güzel hizmetler yapabilmek için devlet tecrübemi, mesleki bilgimi, idarecilik özelliğimi ve bürokrasideki bilgi ve birikimimle beşeri ilişkilerimi kullanarak güzel Maçka’mıza faydalı hizmetler yapacağıma inancım ve güvenim tamdır.

Maçka’mızın taleplerini, değerlerini, güzelliklerini, gücünü Ankara dahil Türkiye’nin her yanında, hatta yurt dışında dahi en etkin biçimde temsil etmek ve başarıya ulaştırmak için aday adayı oldum.

Belediyemizi Ak Belediyecilikle tanıştırarak AK Parti Milletvekillerimize, Ak Parti il ve ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarına, mahalle teşkilatlarımıza ve kısaca tüm AK Parti teşkilat mensuplarına huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Bu güne kadar ilçeme hizmet eden, belediye başkanlığı yapan belediye başkanlarımıza, belediye başkan yardımcılarımıza, özellikle şu anda belediye başkanlığı görevini yürüten Koray Koçhan başkanımıza, meclis üyelerimize ve tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür etmeyi bir borç biliyorum ve hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Gayemiz Ak Belediyecilik anlayışıyla yükselen belediyemizin halka hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkartmaktır.

Bu gayemize ulaşmak noktasında geçmişimizi iyi analiz edip geleceğimizi buna göre tasarlayacağız. Bunun için sivil toplum örgütleriyle , muhtarlarımızla, esnafımızla ve tüm Maçkalı dinamiklerimizle istişareler yaparak , Maçka için dün ne kadar güzelse yarınların daha güzel olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Bizi bilen bilir, bilmeyenler ise tanıdıkça sevecektir. Sevdikçe, sevgimizle Maçka’mızı daha iyi yaşanabilir , daha güzel, daha mutlu, daha huzurlu bir ilçe haline getireceğiz. Bu hususta milletimizin güvenini boşa çıkartmamak için kendimize güvenimiz tamdır.

Bu süreçte milletimizin her ferdi ile kucaklaşacağız, çalmadık kapı bırakmayacağız, herkesi dinleyeceğiz, her eli sıkacağız, her gönüle dokunacağız. Maçka için el ele vereceğiz, taşın atına elimizi değil gövdemizi koyacağız. Biz biriz, biz biziz, biz Maçkalıyız.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi; “Gittiğin yola inandıysan, attığın adımlardan korkmayacaksın” söyleminden hareket edip davamıza sahip çıkarak, bu millete efendi olmaya değil hizmet etmek için hizmetkar olmaya geliyoruz. Ya Allah Ya Bismillah diyerek yola koyulduk.

Bana bu süreçte destek olan, başta annem- babam ve ailem olmak üzere, şua an buraya destek olmak için gelen tüm sevenlerime, büyüklerime , akraba, eş ve dostlarıma, dava arkadaşlarıma ve bu ortamı bize hazırlayan ilçe başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Çıkmış olduğum bu yolda duanıza, desteğinize ve güler yüzünüze talibim. Bu talebim hepimiz içindir. Rabbim şahsıma ve ilçeme hayırlar vesile etsin. Katılımınızdan dolayı hepiniz sağ olun, var olun. Allah’a emanet olun…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber