Beşirli’de tahrip olan yollar asfaltlandı

Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde birçok sokakta altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfaltlama çalışmalarını tamamladı. 

Beşirli’de tahrip olan yollar asfaltlandı

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ortahisar Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Coşkun Şahin, 1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde; Şirin, Emre, İhlas, Cenk, Adatepe, Rüzgarlı Bahçe, Arka, Eylül ve Kenar sokakta yol asfaltlama çalışmalarının tamamladığını dile getirdi. 

“KENTİMİZ HER ANLAMDA RAHATLAYACAK”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise; TİSKİ, EDAŞ ve TELEKOM’un altyapı çalışmalarını tamamladığı birçok mahallede eş zamanlı olarak üst yapı çalışmalarının devam ettirildiğini belirtti.

Vatandaşların yapılan çalışmalardan asgari düzeyde etkilenmesi için gerekli bütün tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Genç, “Şehrimizin birçok mahallesinde TİSKİ ve diğer kurumlarımız altyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Gerçekten de çok büyük çaplı altyapı çalışmaları yapılıyor. TELEKOM, EDAŞ ve TİSKİ kendi faaliyet alanlarıyla ilgili konularda gayretli bir şekilde gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Yağmur suyunun kanalizasyon sisteminden ayrılması, içme suyu hatlarının yenilenmesi, atık su arıtma tesisleri ve sahildeki kötü kokunun önlenmesi gerçekten uzun zamandır hayata geçirilmesini talep ettiğimiz konulardı. Tabi altyapı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülürken üst yapının yeniden elden geçirilmesi gerekiyordu. Şimdi bu konular bütüncül bir yaklaşımla ele alınarak şehrimizin altyapısı daha modern ve nitelikli hale getiriliyor. Yap-boz yapmamak için bütün kurumlar birbirleriyle koordineli olarak çalışmalarını icra ediyor. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak altyapı çalışmalarını bütünüyle bitirilmesini bekliyoruz. Çalışmaları tamamlanan bize teslim edilen yerlerde planlı bir şekilde üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Kaldırımların yenilenmesi, bozulan asfalt ve beton yolların yeniden imal edilmesi için çok gayretli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan asgari düzeyde etkilenmesi için bütün tedbirleri alıyoruz. Yoğun çalışmalardan dolayı bazı şikâyetlerin ve rahatsızlıkların olduğunu biliyoruz. Bu konuda biraz daha duyarlılık ve sabır bekliyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında kentimiz hem altyapı hem üst yapı olarak her anlamda rahatlayacak. Uzun süre tekrar altyapı çalışmalarına ihtiyaç duyulmayacak. Kentimizde yaşam standartları yükselecek.”  diye konuştu.  

Beşirli’de tahrip olan yollar asfaltlandı

Beşirli’de tahrip olan yollar asfaltlandı

Beşirli’de tahrip olan yollar asfaltlandı

Beşirli’de tahrip olan yollar asfaltlandı

Beşirli’de tahrip olan yollar asfaltlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler