Beşikdüzü'ne otobüs ne zaman gelecek?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Haber61 TV'nin canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde sıklıkla gündeme gelen "Beşikdüzü'ne belediye otobüsü ne zaman gelecek" sorusu da bu programda yanıtını buldu. Gümrükçüo

Beşikdüzü'ne otobüs ne zaman gelecek?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Haber61 TV'nin canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Son günlerde sıklıkla gündeme gelen "Beşikdüzü'ne belediye otobüsü ne zaman gelecek" sorusu da bu programda yanıtını buldu.

Gümrükçüoğlu Haber61 TV'de yaptığı açıklamada bölgenin uzun zamandır belediye otobüsü beklediğinin hatırlatılması üzerine " Beşikdüzü'ne 2016 yılının Ocak ayında seferler başlayacak. Oraya servis çeken minibüsçülerin sözleşmesi bu yıl sonu itibari ile sona erecek. Bu tarihten itibaren belediyemizin seferleri başlayacak. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber