Beşikdüzü'nde şok hırsızlık! 260 bin TL'lik vurgun

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Beşikdağı Mahallesinde bir eve giren kimliği belirsiz kişiler 260 bin TL değerinde altın kayıplara karıştı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Beşikdağ Mahallesinde E.G, K.K ve E.G.A’nın yaşamış old

Beşikdüzü'nde şok hırsızlık! 260 bin TL'lik vurgun

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Beşikdağı Mahallesinde bir eve giren kimliği belirsiz kişiler 260 bin TL değerinde altın kayıplara karıştı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Beşikdağ Mahallesinde E.G, K.K ve E.G.A’nın yaşamış olduğu binaya giren hırsızlar 3 ayrı dairede bulunan paralar ile ziynet eşyaları çalarak kayıplara karıştı.

POLİSİ ARADILAR YARDIM İSTEDİLER

Ev sahipleri yaşamış oldukları katlara geldiklerinde kapılarının zorlanmış olduğunu tespit etti. İçeri girdiklerinde ise parlarının ve değerli eşyalarının çalındığını fark ederek ilçe emniyet müdürlüğünden yardım istediler. Olayyeri İnceleme ekipleri evde incelemede bulundu. Evlerine giren hırsızlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade vererek şikayetçi oldular.

260 BİN TL DEĞERİNDE  VURGUN

Emniyetteki ifadelerinde E.G, “ Eve geldiğimde altınlarımın olmadığını fark ettim. 200 Bin TL değerindeki ziynet eşyalarımı çalan kişilerden şikayetçiyim.”dedi. Diğer Mağdur K.K, “ Evimin birileri tarafından karıştırıldığını fark edince kontrol ettiğimde 60 Bin TL değerinde ziynet eşyalarım çalındı. Şikayetçiyim.” İfadelerine yer verdi.

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Diğer mağdurlardan biraz daha az ziynet eşyasını çaldıran E.G.A, “ Evde bulunan 200 dolarım ile 1 adet alyans yüzüğüm çalındı. Hırsızların bir an önce bulunmasını istiyorum.”şeklinde konuştu. Emniyet birimlerinin yapmış olduğu çalışmalar sonrasında 3 ayrı eve giren hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler