Beşikdüzü'nde flaş teleferik iddiası: İYİ Parti ve CHP teleferik firmasına haksız kazanç sağladılar!

MHP Beşikdüzü Belediye Meclis Üyesi Önder Öztürk’ten çarpıcı iddialar; İYİ Parti ve CHP teleferik firmasına haksız kazanç sağladılar!

Beşikdüzü'nde flaş teleferik iddiası: İYİ Parti ve CHP teleferik firmasına haksız kazanç sağladılar!

Haber61/Haber Servisi

Beşikdüzü’nde teleferik tartışması bitmek bilmiyor. Son yapılan olağanüstü meclis toplantısında teleferik firmasına haksız kazanç sağlandığı ileri sürüldü.

MHP Beşikdüzü Belediye Meclis Üyesi Önder Öztürk, şunları söyledi;

“Pazartesi yapılan olağanüstü Meclis Toplantısında BEŞİKDÜZÜ TELEFERİK TESİSLERİNİN, işletme şartnamesi ve sözleşmesinde yazan ve GİZTAŞ firmasınca 30.12.2019 tarihine kadar yapması gereken hiç bir şeyi yapmadığı halde sözleşme FESH edilip teminatı gelir kaydedilmesi gerekirken işletmeci firmaya CHP ve İYİ Partili üyelerin oylarıyla 6 ay süre verilmiştir...Kaldı ki ihalenin temel şartı olan Beşikdağı zirvesindeki DÜNYA şeklindeki 84 odalı otel ve üst istasyon bölgesinde yapılacak olanlarda yapılmamaktadır...
Tüm uyarılarımıza rağmen firmaya HAKSIZ KAZANÇ sağlamış ve Belediyeyi zarara uğratma ile Görevi kötüye kullanma sonucunda hem kamu zararı hem de Beşikdüzü’müzün Turizm acısından gelişmesi sekteye uğratılmıştır..
İdari ve hukuki her hakkımı kullanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın..Saygılarımla..”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber