Beşikdüzü'nde 45 yıllık özlem sona erdi

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde 45 yıllık su özlemi sona erdi.

Beşikdüzü'nde 45 yıllık özlem sona erdi

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi Denizli Mahallesinde su heyecanı yaşanıyor. 

45 yıllık bir özlemi muhtarlığımın 11. ayında gerçekleştirdik diyen Denizli Mahallesi muhtarı Yusuf keleş " Denizli Mahallemize bayram hediyemiz, Karadağ içme suyumuz hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Keleş heyecanını "Cumhuriyet Tarihimizin En Önemli Proje ve Hizmetlerinden Biri Olan.Öncülüğü Mahalle Muhtarlığımızın Yaptığı.Mahalle Halkıma Söz Verdiğim Muhtarlığımızın Birinci Yılında Hayata Geçirip Hizmete Sunduğumuz Karadağ İçme Suyumuzu Bugün İtibarıyla Ana Depomuza Vererek Mahalle Halkımızın Hizmetine Sunduk. Artık Musluklarımızdan Karadağ Suyu Akıyor.

Her Şeyden Önce Bu Hizmeti Mahallemizle Buluşturan Değerli Devlet Büyüğümüz Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sn.Murat ZORLUOĞLUNA.
En Başından Beri Bizleri Dinleyerek Sorunlarımızı Yerinde İnceleyen Projesini Yapıp İhaleye Çıkartan Süreci Takip Eden Bizlere Müjdeli Haberlerini Veren TİSKİ Genel Müdürümüz Sn.Ali TEKETAŞA.
Suyumuzun İnşaası Sırasında Lojistik Desteklerini Sağlayan Beşikdüzü Belediye Başkanımız Sn.Ramis UZUN ve Eynesil Belediye Başkanımız Sn.Ahmet Latif KARADENİZE
Beşikdüzü TİSKİ İşletme Şefi Volkan ÖNCÜ ve Tüm Çalışanlarına.
Mütahitimiz Ahmet AĞAPINAR ve Çalışanlarına
İlk Kazmayı Vurduğumuz Andan İtibaren TİSKİ Genel Müdürlüğü Adına Kontrollüğünü Yaparak En İnce Teknik ve Ayrıntılarına Kadar Sorumluluk Alarak Gece Gündüz DemedenTitizlikle Projemizin Takipliğini Yapan Mühendislerimiz Ali ŞÜKRÜ BEKAR,Selçuk SOYSAL,Temel SARI Mühendislerimize.
Bana İnanıp Güç Veren Aziz Denizli Mahallesi Halkıma Teşekkürlerimi Sunuyorum.
Hayaldi Gerçek Oldu.
Rabbim Utandırmadı.
Bu Duygu ve Düşüncelerle Daha Önce Dönemin İmkanlarıyla Mahallemize Hizmet Etmeye Çalışmış ,Merhum Muhtarlarımıza Allahtan Rahmet Yaşayanlara Uzun Ömürler Diliyorum
Daha Nice Tarihe Damga Vuracak Hizmetlerimizle Buluşmak Üzere." şeklinde paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber