Beşikdüzü-KTÜ arası seferler başladı

Trabzon'da KTÜ - Beşikdüzü arasında seferler başladı.

Beşikdüzü-KTÜ arası seferler başladı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşikdüzü-KTÜ arasında otobüs taşımacılığına başladı. 4 Temmuz Pazar günü başlayan seferler hafta içi her gün ve cumartesi günü olmak üzere haftada 6 gün olarak gerçekleştiriliyor. Ulaşım hizmeti kapsamında KTÜ ve Beşikdüzü arasında her gün karşılıklı ikişer sefer düzenleniyor. Seferler sabah 06.30’da Beşikdüzü’nden başlıyor, 10.30’da KTÜ’den Beşikdüzü otobüsü hareket ediyor. Beşikdüzü’nden KTÜ’ye ikinci otobüs 14.00’da, KTÜ’den Beşikdüzü’ne ikinci otobüs ise 17.15’te hareket ediyor.
 
Bu kapsamda KTÜ ve Beşikdüzü arasındaki tüm ilçelerde taşımacılık hizmeti veriliyor. KTÜ’den kalkan otobüsler sırasıyla Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan sahil peronuna uğradıktan sonra Akçaabat, Çarşıbaşı ve Vakfıkebir ilçelerine de taşımacılık hizmeti vererek Beşikdüzü’ne varıyor. Beşikdüzü’nden kalkan otobüslerde aynı güzergâhtan KTÜ’ye ulaşıyor.
 
Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlara verdikleri biz sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederken, “KTÜ ve Beşikdüzü arasındaki uzun güzergâhta toplu taşıma hizmetine başlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimize, şehrimizin batısında bulunan tüm ilçelerimize, insanlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
 
Büyükşehir Belediyesinin ulaşım hizmetinden yararlanan vatandaşlar da söz konusu uygulamanın başlamış olmasından duydukları memnuniyeti ifade ederken Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler