Beşikdüzü haber: Sel feci vurdu! Şalpazarı ve Vakfıkebir'de de durum kötü

Trabzon'da etkili olan yağışlar başta Beşikdüzü olmak üzere Vakfıkebir ve Şalpazarı'nda afete neden oldu.

Beşikdüzü haber: Sel feci vurdu! Şalpazarı ve Vakfıkebir'de de durum kötü

Bugün Trabzon'da etkili yağış Beşikdüzü başta olmak üzere Vakfıkebir ve Şalpazarı'nda etkili oldu. Özellikle Beşikdüzü'nde sokaklar adeta göle dönerken vatandaşlar işyerleri ve evlerinde mahsur kaldı. Beşikdüzü sel haberleri an be an burada olacak...

BEŞİKDÜZÜ HABER:

Trabzon'un Beşikdüzü'nde etkili olan yağış sokakları göle çevirdi. Vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtulmaya çalışırken iş makineleriyle de çalışma başlatıldı. 

Şiddetli yağış nedeniyle sel, heyelan ve su baskınları yaşanırken, çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarının açılması ve evlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için çalışma başlatılırken, Beşikdüzü ilçesinde sel suları nedeniyle evlerinde mahsur kalan vatandaşlar kendi imkanlarıyla ve iş makineleriyle kurtaruldı. İlçe merkezinde çok sayıda iş yerini su basarken, vatandaşlar suları kendi imkanları ile tahliye etmeye çalıştı. İlçe merkezinde yer yer yaklaşık bir metreyi bulan su yüksekliği nedeniyle araçlar sular altında kaldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgeye gönderilirken, Vakfıkebir-Beşikdüzü arasındaki bağlantı yolunda ulaşım su birikintileri nedeniyle sağlanamıyor. 


VAKFIKEBİR HABER:

Vakfıkebir'de ise durum Beşikdüzü'ndeki kadar vahim olmasa da sokaklar su içerisinde kaldı. Etkili olan yağış sonrası vatandaşlar işyerlerini basan suları tahliye ettiği ve araçların itilerek kurtarılmaya çalışıldığ gözlemlendi.

ŞALPAZARI HABER:

İki ilçenin yanı sıra bölgede yer alan Şalpazarı ilçesinde de yağışlar etkili oldu. İlçede bazı yollar kapandı. Belediye ekipleri çalışmalara başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber