Beşikdüzü belediye başkanı ölenlerin yılbaşını kutladı

Haber61 – Haber Servisi -  Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu yılbaşı öncesi ilçedeki billboardlara astırdığı afişlerde “Ölüm de var” diyerek hayırlı seneler diledi. Geçen yılki Kurban Bayramında da özellikle çöp bırakma saatlerine ve ilçe merk

Beşikdüzü belediye başkanı ölenlerin yılbaşını kutladı

Haber61 – Haber Servisi -  Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu yılbaşı öncesi ilçedeki billboardlara astırdığı afişlerde “Ölüm de var” diyerek hayırlı seneler diledi.

Geçen yılki Kurban Bayramında da özellikle çöp bırakma saatlerine ve ilçe merkezinde hayvan bakılmaması yönünde dikkat çekmek için billboardlara afişler yazarak, halkın bayramlarını kutlayan Kasabanın Şerifi; bu yılbaşı öncesi de ilçe halkına “Hayırlı Seneler” diyerek biraz daha düşündürmeye sevk etmiş.

BİZ ÇALIŞIYORUZ YA SİZ?

İlçedeki billboardlara asılan yeni yıl afişleri dikkat çektiği kadar görenleri düşündürdü. Kimileri yazılanları yorumlamakta zorluk çekse de, 35 km beton yol yapıldığı, belediyenin çalıştığı fakat belediye hizmetlerinin yapılmasında halkın ne kadar duyarlı davrandığının ne kadar fedakarlıkta bulunduğunun ve vatandaş olarak sorumluluklarının farkında olup olmadıklarına dikkat çekmek amacıyla “Biz çalışıyoruz ya siz diye” yazılmış.

 

Diğer billboardda ise görev süresi boyunca hayatını kaybeden 435 Beşikdüzü'lü vatandaşların isimlerini yazarak rahmet dileyip, asıl olanın gelecek nesillere daha güzel, daha modern ve yaşanabilir bir ilçe bırakmak olduğu vurgusu yapılarak hepimizin fani olduğu gerçeği ile hoş bir seda ile anılmanın altı çizilmiş.

tas_4368.jpgtas_4370.jpgtas_4371.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler