Berat Albayrak’tan Süleyman Soylu’ya gece telefonu...

Siyasi kulisler 2 bakanın Trabzon ziyaretini bakın nasıl konuştu.

Berat Albayrak’tan Süleyman Soylu’ya gece telefonu...

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Teşkilatının Düzköy ve Dernekpazarı kongreleri için Trabzon’a gelen Enerji e Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, konuşmasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gece yaptıkları telefon trafiğini anlattı. 


“15 Temmuz’da yaşanılanları akılla, matematikle izanla anlatmam mümkün değil. Olanları kadere inanmayan Allah’a inanmayan kaderin üstünde bir kader vardır düsturunu kabul etmeyen birinin anlaması mümkün değildir” diyen Bakan Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gece gündüz çalıştıklarını hatta bir birlerine telefon açarak, “Ben daha uyumadım ya sen?” diyerek sorduklarını belirtti.

 “Gece gündüz demeden uğraşıyoruz” diyen Albayrak, Bakan Soylu’yu kastederek, “Gece 3’te telefonlaşıyoruz uyumak  yok ayaktayız. Bazen bir birimize diyoruzki; ‘kim daha geç yatacak’ O da mecburen uyanık bizde mecburen uyanığız” diyerek konuştu.

Bu arada uzun süredir ‘aralarında sorun var’ iddiaları ve söylentilerine de birlikte Trabzon’a gelerek ve birlikte fotoğraf vererek cevap verdiler. Siyasi kulislere Berat Albayrak ve Süleyman Soylu’nun bu son Trabzon ziyaretleri böyle yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber