Berat Albayrak gibi Süleyman Soylu’da o ayı işaret etti

Yarısında AÇARIZ!

Berat Albayrak gibi Süleyman Soylu’da o ayı işaret etti

Haber61/Haber Servisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, biz dizi program için geldiği Trabzon’da İl Koordinasyon Kurulu’nda bürokratlardan Trabzon’u dinledi. Projeleri, yatırımları ve yapılması gerekenleri dinleyen Bakan Soylu, toplantı öncesi şu açıklamayı yaptı;

CUMHURİYET KUTLU OLSUN
Cumhuriyet Bayramımımızın hem ülkemize hem milletimize hem geleceğimize kutlu ve mutlu olmasını temenni ediyoruz. Şehitlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. 


BÜYÜMENİN DE MALİYETİ VARDIR

Türkiye hızla büyümektedir. Hızla büyümenin getirdiği olayla da karşılaşmaktadır. Olumlu da olumsuz da… Hızla büyüyor zenginleşiyoruz. 
Özgürlüklerle daha fazla buluşmasını bizim dışımızda bize getirdiği sorumluluklarla kadar maalesef olumsuz olaylar da var. Her büyümenin bir fırsatı olduğu kadar her büyümenin maliyeti vardır. 


ARALIK AYININ YARISINDA AÇILACAK 

Aralık ayının yarısında Akyazı stadı ve bir çok projeyi Trabzon’da açacağız. Hem ulusal hem yerel ölçekte büyük projelere imza atıyoruz bu ayda açacağız. 

BÜROKRASİYİ AZALTIN

Vatandaşın duasını alın. Vatandaşın duasını alan kamu yöneticisinin işi rast gider. Bürokrasiyi mümkün olduğunca azaltalım


Vatandaşın beklentisinin önünde vizyon ortaya koyun.  Kış dönemine giriyoruz. Kış bahara hazırlık dönemidir bunu önemsiyoruz. Daha ziyade bahar çalışmalarının ofis çalışmalarının hepsi bir arada yürüten bir anlayışa sahip olmalıyız. Trabzon turizm sezonu faydalı geçmeli

aldığımız kararlarının bir bölümünün işlevsel olduğunu görüyoruz ama hepsinin inşallah işlevselleşecektir.

YENİ GÜVENLİK KONSEPTİ OLACAK

Bir endişeniz olmasın. FETÖ, PKK, DEAŞ’a karşı büyük bir kararlılıkla mücadele devam ediyor. Az konuşuyor çok iş yapıyoruz. Farklı bir güvenlik konsepti içinde olduğumuzu sayın Cumhurbaşkanımız bunu uyurdu. Başbakanımız duyurdu. Farklı güvenlik konsepti içinde önümüzdeki dönemler çok önemli adımlar atılacak. Şimdiye kadar atıldı önemli adımlar bundan sonra da işin başka bir merhalesindeyiz. İnşallah alnımızın akıyla bundan çıkacağız. 

KEM GÖZLE BAKANLARA 

Çalıştıkça kuvvetlenen her çelmeden güçlü çıkan bir Türkiye var. Her çelmeden bize dost olanların hem hayranlıkla hemde destekle takip ettiği bize kem gözle bakanların da hayal kırıklığa uğradığı bir dönemden geçiyoruz. Bu sürece devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber