Belediye Başkanı açıkladı: Trabzon'un o ilçesinde 30 gündür vaka yok

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde 30 gündür koronavirüs vakasına rastlanmadı.

Belediye Başkanı açıkladı: Trabzon'un o ilçesinde 30 gündür vaka yok

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde 30 gündür koronavirüs vakasına rastlanmadığı belirtildi.

Şalpazarı ilçesi Belediye Başkanı Refik Kurukız, Dorukkiriş mahallesindeki etnografya müzesinin açılış töreninde yaptığı konuşmada ilginç ve önemli bir ayrıntıyı açıkladı.

Şalpazarı’nda son 30 gündür hiçbir coronavirüs vakasına rastlanmadığını ifade eden Kurukız, “Şalpazarı aynı zamanda Trabzon'un ilçeleri arasında aşıda birinci sıradadır. Şalpazarı’nın başhekiminden şoförüne kadar bütün sağlık çalışanlarını tebrik ediyorum. Çünkü Şalpazarı merkezden yaylalara kadar çıkıp çadır kurarak aşılama kampanyası gerçekleştirdiler” dedi. Diğer ilçelerde aynı hassasiyet yok, hâttâ aşıya direnç var Aynı törende konuşan Trabzon milletvekili Muhammet Balta da aynı konuya vurgu yaparak “Şalpazarı aşıda birinci sırada olduğu gibi sağlık bakanımızın söylediklerini harfiyen uyguluyor. Trabzon’un başka ilçelerini de gezdim. Oralarda sanki pandemi yokmuş gibi maskeler çıkarılmış, sosyal mesafe ortadan kaldırılmış, hâttâ aşıya karşı direnç var. Aşı bu problemin çözümüdür” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler