Bekir Aktürk'ten Ahmet Metin Genç'e teşekkür

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e muhtarlardan teşekkür geldi.

Bekir Aktürk'ten Ahmet Metin Genç'e teşekkür

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Ortahisar Belediye Meclisinin nisan ayının ikinci oturumunda muhtarlıkların aylık ödeneklerini 500 TL’ye çıkarmasından dolayı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e ve kararın oybirliğiyle alınması nedeniyle de meclis üyelerine teşekkür etti.

Başkan Genç’in muhtarların bütün sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirten Aktürk şöyle konuştu: “Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç, muhtarlara karşı her zaman çok büyük hassasiyet göstermiştir. Bugüne kadar muhtarlarla birlikte birçok toplantı düzenleyen Başkanımız bunların yanı sıra hem maddi anlamda hem de manevi olarak biz muhtarlara yakın ilgi ve alâka göstermiştir. Bundan dolayı muhtarlar olarak biz de kendisine son derece müteşekkiriz. Başkanımızın her türlü konuda gösterdiği desteğin bütün belediye başkanlarımız için örneklik teşkil etmesini diliyorum. Çünkü muhtarlık da tıpkı belediye başkanlığı gibi kamusal bir hizmettir. Ve muhtarlarımız da belediye başkanları gibi demokratik seçimlerle başa gelmektedir. Bundan dolayı halka hizmet eden muhtarlarımıza her anlamda destek olmak idarecilerin, siyasetçilerin görevi olmalıdır. Bu konuda çok önemli bir örneklik teşkil eden Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e ve Ortahisar Belediye meclis üyelerine bütün muhtarımız adına bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler