Bebek hasta uçakla Trabzon’dan İstanbul’a gönderildi

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsünde tedavisi devam eden Pediatrik KVC tanılı bebek hasta uçakla istanbul’a gönderildi.

Bebek hasta uçakla Trabzon’dan İstanbul’a gönderildi

Trabzon il sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Hava 61 helikopter ambulans son bir haftada il içi ve dışı 3 hastanın naklini gerçekleştirdi.

İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Of ve Vakfıkebir ilçe devlet hastanelerinden alınan 2 ayrı hastanın; Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesine ve Tonya ilçe devlet hastanesinden alınan 1 bir hastanın ise Fatih Devlet Hastanesine nakil işlemleri Hava 61 Helikopter Ambulans ile başarıyla gerçekleştirildi.

Ayrıca; Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsünde tedavisi devam eden Pediatrik KVC tanılı bebek hasta, ileri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine Sağlık Bakanlığına ait uçak ambulansla nakledildi.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber