Bayram öncesi ilk acıyı Trabzon yaşadı

Memleketine geldi kalp krizi geçirdi

Bayram öncesi ilk acıyı Trabzon yaşadı
Ankara’dan Trabzon’a bayram ziyaretine gelen 2 çocuk babası 46 yaşındaki Celil Özaydın, kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.

Trabzon’u yasa boğan olan bu gece meydana geldi. Ankara’dan memleketi Trabzon’a gitmek için yola çıkan 46 yaşındaki Celil Özaydın, ailesine kavuşamadan can verdi.

Bu sabaha karşı saat 04.00 sularında Trabzon’a gelerek babasının Sotka’daki evine girmek için merdivenlerden çıktığı sırada kalp krizi geçiren 2 çocuk babası Celil Özaydın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Trabzon Şubesi üyesi Cemil Özaydın’ın ağabeyi olan ve daha önce uzun yıllar İnşaat Mühendisleri Trabzon Şubesi’nde de profesyonel olarak görev yaptığı öğrenilen Celil Özaydın’ın naaşı Akçaabat İlçesi Darıca Beldesi Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip aile kabristanlığına defnedilecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber