Başkanın o kaymakamla kan donduran diyaloğu;

Sizin gibi solculara bırakın yardım etmeyi yan yana maç bile izlemem!

Başkanın o kaymakamla kan donduran diyaloğu;

Haber61 - Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Beşikdüzü Kaymakamı iken Denizli Vali Yardımcılığına atanan Alaattin Aktaş, darbe girişimi sonrası FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aktaş’ın tutuklanmasının ardından Beşikdüzü’nde farklı yansımaları oldu. En ilginç tepki ise Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Çetin Eksert’ten geldi.

Haber61’in sorunlarını yanıtlayan Başkan Eksert Aktaş’ın Beşikdüzü Kaymakamı olduğu dönemde 2014 yılının eylül ayında kaymakam beyi ziyaret etmek için randevu aldıklarını kulübe destek istemek için makamına gittiklerini söyledi. Buraya kadar herşey normal giderken şimdi darbeden tutuklanan o dönemin Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş’ın kendilerine, “Siz solcusunuz, bırakın size yardım etmeyi, sizinle yan yana maç bile izlemem” dediğini söyledi.

Başkan Eksert, “Biz o günden sonra kesinlikle davetlerimize bile Aktaş’ı davet etmedik. Devletin düzeni sağlamak için gönderdiği temsilcisi ayrıştırma yapıyorsa biz bunda yokuz dedik. Bizim yönetimimizde MHPlisi, Ak Partilisi, CHPlisi ve diğer partilerden insanlar vardı. Biz sporun kardeşlik olduğuna inanan ve her kesimi aynı çatı altında toplamayı başaran bir kulübüz. Bunla iftihar ediyoruz. Ama bizim kulübümüzde yönetimimizde vatan haini asla yoktur! Vatan hainlerine biat eden yoktur! Şimdi tutuklandı. Onunla yaşadığım o anı da asla unutmayacağım” dedi.

“Başka neler oldu?” sorusuna ise Başkan Eksert, “Bize kongreye gitmemizi bile önerdi." diyerek yanıtladı.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler