Başkanın bu cümleleri linçi önledi..

Haber61/Haber Servisi Trabzon Terminali’nde dün yaşanan linç girişimi hadisesini Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kalabalığın önüne geçerek önlediği ortaya çıktı. Trabzon Emniyet Müdürü’nün de bizzat olay yerinde görev aldığı olayl

Başkanın bu cümleleri linçi önledi..

Haber61/Haber Servisi

Trabzon Terminali’nde dün yaşanan linç girişimi hadisesini Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kalabalığın önüne geçerek önlediği ortaya çıktı.

Trabzon Emniyet Müdürü’nün de bizzat olay yerinde görev aldığı olaylarda Başkan Gümrükçüoğlu, öfkeli kalabalığın, “Çekil önümüzden. Ver onu bize” uyarı ve bağırmalarına aldırmadı.

Kalabalığın önünde şu sözleri söyledi ve linç etmek isteyenler ile öfkeli kalabalık dağıldı;,

“Polisimizle, askerimizle, sizin her zaman en mert yüreklerinizle her hadiseyi en güzel şekilde sonlandırmaya hazır olduğunuzu biliyorum ve görüyorum. Ben sizin şu güzel yürekleriniz için buraya geldim. Emniyet güçleri arkadaşlarım yanımda. Bizzat ben bu işle ilgileneceğim. Size sabrı, her zaman kahraman olan karakterinize burada bize yakışan şekilde insan hayatına kıymet verecek şekilde davranmanızı sizlerden bekliyor ve istiyorum. Hepinizi kucaklıyorum. Trabzon her zaman kahraman yüreğini ortaya koymuştur. Yine de koyar.”

Bu sözler öfkeli kalabalık arasında yankılandı.

Bir süre de daha Başkan Gümrükçüoğlu, orada kalarak olaylar yatışana kadar vatandaşlarla sohbet etmesi olası büyük bir faciayı önledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber