Başkan Zorluoğlu Olimpiyatlara hazırlanan milli sporcuları ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, milli sporcular ile bir araya geldi.

Başkan Zorluoğlu Olimpiyatlara hazırlanan milli sporcuları ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ile birlikte 2021 Tokyo Olimpiyatları’na hazırlanan sporcuları makamında kabul etti. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve 2021 Tokyo Olimpiyatları’na hazırlanan 6 olimpik, 2 paralimpik sporcuyu ağırlayan Başkan Zorluoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Öztürk, olimpiyat süreci ve sporcuların durumları ile ilgili Başkan Zorluoğlu’na detaylı bilgi verdi. Öztürk, Trabzon’un tarihinde ilk defa 8 sporcuyla olimpiyatlara katıldığını vurguladı. 

HOCALARIMIZI VE SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zorluoğlu “Olimpiyatlar çok önemli, dünyanın bir numaralı spor organizasyonu. Dolayısıyla bir sporcunun böyle bir organizasyonda ülkesini temsil etmesi, insanın hayatında olabilecek en onur verici hususlardan bir tanesi. Bu manada sporcu kardeşlerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Spor şehri Trabzon’da bu kadar fazla sayıda sporcu ile olimpiyatlara gitmek hakikaten onur verici” dedi.   

SPORCU PERFORMANS MERKEZİ İHALESİ YAKINDA 
Şahsen ve Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya çok önem veren bir anlayışa sahip olduklarını da vurgulayan Başkan Zorluoğlu, “Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde sporcularımıza yönelik birçok konuda ilk adımları attık. Sporcu Performans Merkezimiz de bu adımlarımızdan bir tanesidir. Bu proje, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte çok önem verdiğimiz, burada ve Ankara’da takibini birlikte yaptığımız çok önemli bir çalışmadır. İnşallah ihalesini kısa bir zaman içerisinde yaptığımızda sporcularımızın faydalanacağı çok donanımlı bir merkezimiz olacak”  ifadelerini kullandı. 

BAKARSINIZ TOKYO’YA BİRLİKTE GİDERİZ 
Başkan Zorluoğlu, sporcularla ilgili kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini de belirterek “Bayramdan sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek sporun şehrimizle ilgili boyutlarını birçok yönü itibarıyla değerlendirmek istiyoruz. Bunlardan biri de şehrimizin başarılı sporcularına sahip çıkarak onların başka kulüplere gitmelerini engellemek. Büyükşehir Belediyesi olarak başarılı sporcuları kulübümüzle birlikte daha fazla sahiplenmek istiyoruz. Amatör spor kulüplerine destek noktasında sahaların bakım onarımı, malzeme yardımı gibi çalışmalarımız devam edecek. Çok sayıda spor tesisine sahip olan bir şehir olarak uluslararası düzeyde başarı sağlayacak çok daha fazla sporcuya sahip olmak istiyoruz. Bunun için de sistemli bir çalışma ve kurumsal sahiplenme gerekiyor. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığımızla her zaman sizlerin yanında olacağız. Bunu da size hissettireceğiz. Hepinize olimpiyatlarda başarılar diliyorum. Bakarsınız Tokyo’ya da birlikte gideriz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler