Başkan Zorluoğlu o proje için “Artık istemiyorum” dedi ve Haber61’e açıkladı! “Kaynağı hazır”

Başkan Zorluoğlu Moloz’daki caminin etrafına yapılacak proje ile ilgili detayları paylaştı.

Başkan Zorluoğlu o proje için “Artık istemiyorum” dedi ve Haber61’e açıkladı! “Kaynağı hazır”

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Moloz’da yapılan caminin etrafına yapılacak olan projenin kaynağının hazır olduğunu söyledi.

Haber61’i ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu Moloz’daki cami projesinin etrafına yapılacak çalışma ile ilgili detayları paylaştı.

Zorluoğlu, şunları söyledi;

“TURİZME CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK”

“Moloza yapılan caminin etrafındaki alanda bu meseleleri çözüyoruz. Dolmuş meselesini çözüyoruz, Otopark meselesini çözüyoruz, Avrasya Pazarı’na uygun bir alan verdik orayı yapıyoruz, Gelecek olan turlar için büyük otobüs alanları oluşturuyoruz aynı zamanda kuyumcu kenti yapıyoruz orada. Alt katta kuyumcu atölyeleri olacak üstte satış. Kuyumcu kent turizme ciddi katkı sağlayacak. 

“ARTIK MEYDAN DA MİTİNG İSTEMİYORUM”

O alan içerisinde planetaryum yapacağız çocuklar ve gençler için gezegen evi gibi bir şey. O alanda yine büyük bir miting alanı var. Meydan olarak tasarladık ama miting zamanı miting alanı olarak kullanılacak. Artık Meydan Parkı’nda miting istemiyorum. Yapılacak alanda binlerce insanın toplanabilecek. Ve o alanı karşıya ekolojik köprü ile bağlayacağız. Bu projenin ilk bölümünün ihalesini Haziran ayında yapıyoruz. 

“KAYNAĞI VE PROJESİ HAZIR OLMAYAN HİÇ BİR ŞEYİ AÇIKLAMIYORUM”

Ben kaynak ve projesi hazır olmayan hiçbir şeyi açıklamıyorum. Şimdi otogarın da Molozdaki 180 dönümlük alanın da projesi ve kaynağı hazır. Bunları o yüzden açıklıyorum.”

KADINLAR PAZARI İÇİN TARİH VERDİ

Kadınlar Pazarının son durumu ile ilgili bilgi veren Başkan Murat Zorluoğlu 2021 yılı sonunda projeyi tamamlamak istediğini söyledi.

Zorluoğlu “Kadınlar Pazarı temel kazısı başladı. Benim hedefim 2021 yılı sonunda onu bitirmeyi hedefliyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler