Başkan Zorluoğlu'ndan duygulandıran paylaşım

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'ndan duygulandıran paylaşım.

Başkan Zorluoğlu'ndan duygulandıran paylaşım

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, seslendirdiği “Biz Bir Olunca” isimli video paylaşımı ile herkesi duygulandırdı. 

Başkan Zorluoğlu, seslendirdiği video ile içerisinde bulunduğumuz zor günlerde; birlikteliğin, paylaşmanın, vefanın, yardımseverliğin ve manevi değerlerin önemine vurgu yaptı. Herkes tarafından büyük beğeni kazanan video paylaşımı, adeta yorum yağmuruna tutuldu. Başkan Zorluoğlu’nun “Sen ben değil, biz bir olunca çok güzeliz. Birlikte Türkiyeyiz, biz bize yeteriz” sözleriyle sona eren video, izlenme ve paylaşım rekoru kırdı. 

BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ… BİZ BİZE YETERİZ 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun sesi ile hayat bulan ve herkese duygu dolu anlar yaşatan videoda şu ifadeler yer aldı: “Biz her dönemde zorluklarla mücadeleyi bir varoluş kavgası olarak kabul etmiş bir milletiz. Yalnız kalbiyle yürüyenlerin erebileceği bir sır bu. Varlığı da yokluğu da biliriz. Birinin varlığı daima rahmettir bize. Biz bir olunca kantarların tartamayacağı sevinçler sığar gülüşümüze. Eren, Fethi, Ömer; ismimiz ne olursa olsun, elimizden gelenin en iyisini yapmaktır yiğitlik. Siz evde kalın diye sokakları, caddeleri hiç boş bırakmayan yiğitler var bu memlekette. Biz bir olunca cennet olur vatanın her köşesi. Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa orayı serinletir al bayrağın gölgesi. Biz bir olunca imkan var demektir. Öyle bir hazine ki bu verdikçe çoğalır. Şimdi mesafeler bizi daha çok yakınlaştırıyor birbirimize. Biz bir olunca her gün yeniden tüter iman ocağı. Gönül coğrafyamızın yoktur ucu bucağı. Ben inanıyorum ki bu zorluğun da üstesinden geleceğiz. Zaferlere yan yana sevineceğiz. Yine parklarımızda çocuklar koşturacak, banklarımızda büyüklerimiz çay içip, sohbet edecekler. Biz yine dostlarımızla mangalda hamsi pişirip, birlikte horon edeceğiz. Hep birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sen ben değil, biz bir olunca çok güzeliz. Birlikte Türkiyeyiz, biz bize yeteriz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler