Başkan Zorluoğlu, mevcut otogarın yeriyle ilgili tartışmalara açıklık getirdi! İhale tarihini açıkladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Haber61'e özel yaptığı açıklamalarda otogar tartışmasına da değindi.

Başkan Zorluoğlu, mevcut otogarın yeriyle ilgili tartışmalara açıklık getirdi! İhale tarihini açıkladı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamalarda "Otogar binası çok eskidi. Yeni bir otogar yapıyoruz. İskeleti ortaya çıktı. Dahageniş nir alanda ve prestij açısından da önemli bir görüntüye sahip. Seçimden önce açılışını gerçekleştireceğiz. Mevcut otogarın yerini satarak, yeni otogarın finansmanı sağlamış olacağız. Eski otogarın yeri 19 dönümlük özel bir bölge. Kat sayısı arttı ama emsal aynı. İlave emsal vermedik. Bu haliyle kentin o bölgesinde kentsel dönüşüme start vereceğiz bir proje. Orası kıymetli bir arazi talep edenler var. Fahiş bedel üzerinden o bölgedeki arsaların fiyatı üzerinden ihaleye çıkacağız. Talipler gelecekler en iyi teklif veren kimse ona vereceğiz. Hedefimiz Eylül ayı içinde ihalesini yapmak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler