Başkan Zorluoğlu Haber61’e açıkladı! Trabzon’a yeni otoparklar geliyor

Başkan Zorluoğlu Trabzon’a yeni bir çok otopark yapacaklarını söyledi.

Başkan Zorluoğlu Haber61’e açıkladı! Trabzon’a yeni otoparklar geliyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Haber61’i ziyaretinde Trabzon’a çok sayıda yeni otopark yapacaklarını söyledi.

Zorluoğlu, “Kadınlar pazarını yaptığımız yerin karşısında TOKİ çalışma yapıyor. Onun altında 150 araçlık otopark çalışmamız var, eğer kuruldan geçirebilirsek ki geçireceğiz inşallah. İskenderpaşa’da 250 araçlık bir otopark var. Onu yıkıp tamamen yenisini yapıyoruz ve 400 araçlık bir otopark olacak. Tanjantta 300 araçlık otoparkı hizmete açıyoruz. Karagöz meydanı dediğimiz şimdiki öğretmen evi ile devamındaki Cudibey Ortaokulu’nun olduğu alanın altını da otopark olarak düşünüyoruz. Biz seçim kampanyasında dedik ki Trabzon’a 4 yılda tam 16 tane otopark yapacağız. Tabi hepsi merkezde değil. Of”ta da var, Akçaabat’ta da var, Tonya’da da var, Araklı’da da var” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler