Başkan Zorluoğlu Altyapı projesini anlattı! “Nisan ayında meydandan çıkacağız”

Başkan Zorluoğlu altyapı projesi ile ilgili meclise bilgi verdi.

Başkan Zorluoğlu Altyapı projesini anlattı! “Nisan ayında meydandan çıkacağız”

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Murat Zorluoğlu meclis toplantısı başında TİSKİ tarafından yürütülen altyapı projesi ile ilgili bilgi verirken kötü görüntü iddialarına da cevap verdi. 

“NİSAN AYINDA MEYDAN BÖLGESİNDEN ÇIKMIŞ OLACAĞIZ”

Başkan Zorluoğlu, “TİSKİ koordinesinde süren bir projemiz var biliyorsunuz. Trabzon kanalizasyon ve içme suyu projesi. Biliyorsunuz Trabzon’da en son 40 yıl önce bir altyapı çalışması yapılmıştı.  Bu süreçte bu tarz yenilemeler yapılıyor. Bu bize nasip oldu. Çalışmayı başlattık. Önce Beşirli ve Kalkınma mahallesinde başlattık. Sonra pandemiyi de fırsat bilerek hemen meydan bölgesine geldi. Çalışmalarımız şuanda Beşirli bölgesinde 4 ekip kalkınma bölgesinde 5 ekip meydan bölgesinde 3 ekip olmak üzere 12 ekiple çalışıyoruz.120 günlük süreçte şu ana kadar Beşirli bölgesinde 41 bin metre su hattı tamamladık. Karşıyaka mahallesinde çalıştık. Geçen Beşirli Mahallesine gittim arkadaşlarımızın çok titiz çalıştığını gördüm. Bizim ocaklarımızdan getirdiğimiz özel malzeme ile kazdığımız yerleri dolduruyoruz ve asfalt yada beton kaplama ile kaplıyoruz. Bazı arkadaşlarımız diyor ki kötü görünüyor. Bu bizim yaptığımız geçici bir kaplamadır. Bu dolgu malzemelerinin çökme ihtimali vardı. Bu yapılan işin test edilmesi gerekir. Bu testten sonra üzeri tam kapatılacak. Bu süreç bittikten sonra yol ve kaldırımlar tamamen değiştirilecek. Kalkınma mahallesinde 23 km içme suyu hattını tamamladık. Bu işlem bittiğinde kaldırımları yenileyeceğiz ve ışıklandırmayı da yenileyeceğiz. Kalkınma mahallesinde ana caddesindeki kaldırım ve ışıklandırmayı da değiştireceğiz. Şu ana kadar 67 km içme suyu hattını tamamladık. Vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Gerçekten zor bir iş. Nisan ayında meydan bölgesinden çıkmış olacağız.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber