Başkan Yılmaz: Bir olacağız diri olacağız

Başkan Coşkun Yılmaz taziye mesajı yayınladı terör sevicilere göz dağı verdi

Başkan Yılmaz: Bir olacağız diri olacağız
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Kayseri olayı sonrası bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz mesajında, “Cumhurbaşkanımızın ve bakanımızın yanındayız” derken, terör sevicilere gözdağı verdi.

İşte o mesaj;

Kayseri’de bugün yaşanan ve 14 askerimizin şehit olup 44 vatandaşımızın yaralandığı terör olayı sonrası milletimizin başı sağolsun.
Öncelikle şunu belirtmek isterimki terör heryerdedir. Fakat buna Türk milleti bugüne kadar boyun eğmemiştir bugünden sonra da eğmeyecektir.
Başta  Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İç İşleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun kararlı duruşu teröristlerin adeta korkulu rüyası haline dönüşmüştür. Son yıllarda terör örgütüne katılım oranlarında yaşanan düşüşe, terörist kalleşlerin beyin takımındaki kayıplara ve terör sevicilerin anında etkisizleştirilmesine bakıldığında Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet teşkilatımızın yoğun istekli ve inançla çalıştığını görmekteyiz. Bu yolda hepimiz birlik olacağız, dik duracağız, dirliğimizi bozanlara asla müsade etmeyeceğiz. Tüm dünya böyle bilsinki; bu millet üç beş çapulcuya bugüne kadar taviz vermemiştir vermeyecektir de.Tekrar Kayseri’de yaşanan terör olayında şehitlerimize Allah’tan rahmet , yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler