Başkan Sarıalioğlu Özel Eğitim Öğrencileriyle Buluştu

Özel eğitim okullarını ziyaret etti.

Başkan Sarıalioğlu Özel Eğitim Öğrencileriyle Buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 2016-2017 yeni eğitim ve öğretim ziyaretleri kapsamında ilçedeki özel eğitim okullarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
 
Başkan Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Faruk Öztürk ile birlikte Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti.
 
Okul Müdürü Mustafa Akyıldız’dan okul hakkında da bilgiler alan Başkan Sarıalioğlu, yeni eğitim ve öğretim yılı ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette önce okul idaresi ile bir araya gelerek okulun ihtiyaçları ve taleplerini dinledi.
 
Okulun ihtiyaçları konusunda Of Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten Başkan Sarıalioğlu daha sonra beraberindekilerle birlikte sınıfları gezdi, engelli öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin yaptıkları el işi ürünlere yardım eden Sarıalioğlu, “Gönlümüz her zaman sizinle” diyerek öğrencilerin el işi ürünlerini inceledi.


 
ZİHNİMİZDEKİ ENGELLERİ KALDIRMALIYIZ

Okul gezisinden sonra değerlendirme yapan Başkan Sarıalioğlu, “Umut dolu, çıkarsız, çocukça sevgilerini bizlere sınırsızca sunan yavrularımızla birlikte güne başladık. ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ düsturunu kendimize rehber edindik. Engelli öğrencilerimizle beraber oyun oynamak, boyama yapmak, onların sevgisini görmek çok güzel. Zaman zaman tekrar ziyaret etmekten mutluluk duyarım. Hepsi çok masum ve iyi niyetli. Zihnimizdeki engelleri kaldırarak onlara daha çok yardımcı olabiliriz” dedi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber