Başkan Sağıroğlu muhtarlara oda

Başkan Sağıroğlu muhtarlara oda tahsis etti.

Başkan Sağıroğlu muhtarlara oda

Trabzon’un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, yenilenen hizmet binasında muhtarların vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmesi adına oda tahsisi yaptı. 

MUHTARLARIMIZ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ 

Yomra Muhtarlar Derneği’ne tahsis edilen ‘Muhtarlar Odası’ gerçekleşen program sonrası hizmete açıldı. Açılış programına belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu’ndan yanı sıra, Trabzon Muhtarlar Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kurt, Turgut Alemdar, Yomra Muhtarlar Odası Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk ve çok sayıda muhtar katıldı. Açılışta konuşma yapan belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Söz verdiğimiz gibi eksik kalan mahallelerimizde çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Kısacası biz Yomra Belediyesi olarak durmuyoruz. Vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken de muhtarlarımızın fikir ve düşüncelerini alıyoruz. Muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız. Birlikte güzel işlere imza attık” dedi.

VATANDAŞIMIZIN TAKDİRİNİ KAZANACAĞIZ 

Muhtarlar odasının yenilenen hizmet binasında olduğu için vatandaşın talep ve şikayetlerini daha kolay ileteceğini ifade eden Başkan Sağıroğlu, “Daha önce belediye hizmet binamızda hizmet verebilmeniniz adına sizlere oda tahsisinde bulunmuştuk, fakat belediyemiz o dönem tadilata girmişti. Bugün itibariyle yenilenen hizmet binamızda sizlere tahsis ettiğimiz odanın açılışını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Vatandaşımızın talep ve şikayetlerini artık burada alacağız. Odanın belediye hizmet binamızda bulunması vatandaşlarımız tarafından taktirle karşılanacak. Hizmet için çıktığımız bu yolda el ele vererek ilçemiz için güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu. 

GENÇTÜRK: “YOMRA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Yomra Muhtarlar Odası Derneği Başkanı, Kaşüstü Mahallesi Muhtarı Gökhan Gençtürk ise, “Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu’na destek ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz. Odamız Yomra’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Sağıroğlu muhtarlara oda

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler