Başkan Gümrükçüoğlu’ndan Muhtarlar Günü mesajı

Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Gümrükçüoğlu’ndan Muhtarlar Günü mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, en yakın mesai arkadaşları olan muhtarların yerel demokrasinin en iyi temsilcileri olduğunu ifade etti. 

Başkan Gümrükçüoğlu mesajında şunları kaydetti: “19 Ekim 2015 tarihli Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim "Muhtarlar Günü" olarak belirlenmiştir. Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü kulağı konumundadır. Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir. İlimizin büyükşehir olması nedeniyle, tüm muhtarlarımız mahalle muhtarı sıfatı ile geçmişte olduğu gibi, günümüzde de önemli görevleri başarı ile yürütmeye devam etmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum. Ebedi hayata göç etmiş olan muhtarlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.” 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler