Başkan Gümrükçüoğlu teşekkür etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon halkına teşekkür etti.

Başkan Gümrükçüoğlu teşekkür etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunun ardından yaptığı değerlendirmede, "Ülkemizin güçlü şekilde yönetilmesine en güçlü şekilde destek veren kadirşinas Trabzon halkına şükranlarımı sunuyorum" dedi. 


Değerlendirmesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin son derece yüksek katılım sağlandığı bir referandumla kabul edildiğini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Yeni sistemimiz ülkemize, milletimize ve tüm mazlum  milletlere hayırlı olsun. Halkımız anayasa değişikliğine 'evet' diyerek ülkemizin en iyi şekilde yönetileceği sisteme onay vermiştir. Demokrasiye, temel insan hak ve hürriyetlerine her zaman özel önem veren Trabzon'umuz bugünde gereğini yapmış, yüzde 66.66 ile yeni sisteme en güçlü şekilde destek olmuştur. Kadirşinas Trabzon halkına şükranlarımı sunuyorum. Halkımız kararını vermiştir. Şimdi hep birlikte, el ele, omuz omuza ülkemizi daha da kalkındırmak, daha da geliştirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemiz en güçlü şekilde yoluna devam edecektir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler