Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Trabzon mesajı

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Trabzon'un Kurtuluşu mesajı.

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Trabzon mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
 

Başkan Gümrükçüoğlu, mesajında, geleceğe emin adımlarla yürümek için tarihten ders çıkarmak gerektiğini vurgulayarak, "Özellikle küresel güç odakları tarafından dünyamızın yeniden yapılandırılmaya çalışıldığı, vatan hainleri ve yerli işbirlikçileri ile ülkemize dair yapılan planların net olarak ortaya çıktığı günümüzde daha da dikkatli olmamız gerektiği açıktır." ifadesini kullandı.

Yaşanan tüm bu gelişmeleri doğru okuyabilmek için başvurulacak yegane kaynağın tarih olduğuna dikkat çeken Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Bu nedenle belleğimizi sürekli canlı tutmak, milli birlik ve beraberliğimizi üst düzeyde sağlamak zorundayız. Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler