Başkan Gümrükçüoğlu'ndan emekliler günü mesajı

Başkan Gümrükçüoğlu emekliler günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan emekliler günü mesajı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 28 Haziran-4 Temmuz Emekliler Haftası ve 30 Haziran Emekliler Günü vesilesiyle mesaj yayımladı. 

Başkan Gümrükçüoğlu mesajında şunları kaydetti: “Toplumumuzun omurgasını oluşturan kültürel hafızamız olan ve geçmişten gelerek geleceğimizi şekillendiren emeklilerimiz; hayatlarının en verimli ve dinamik çağlarını devletine ve milletine hizmet ederek geçirmiş, ülkemizin kalkınmasına değerli hizmetler yaparak alın terlerini dökmüş, hizmet ve çalışma disiplini ile bizlere her zaman örnek olmuşlardır.

Bilgi ve tecrübeleriyle önümüzü açan emeklilerimizin manevi desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Hiç şüphesiz ki toplumumuzun temel yapı taşı olan emeklilerimiz bizlerin baş tacı olarak her zaman hak ettikleri saygı ve değeri göreceklerdir.

Geçmişimizin sahibi ve tecrübeleriyle geleceğimizin mimarı emeklilerimizin emekliler gününü sağlıklı bir yaşam geçirmelerini dileyerek kutluyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler