Başkan Gümrükçüoğlu ANADER toplantısına katıldı

Başkan Gümrükçüoğlu ANADER yönetim kurulu toplantısına katıldı

Başkan Gümrükçüoğlu ANADER toplantısına katıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) Genel Merkezini ziyaret ederek yönetim kurulu toplantısına katıldı.
 
ANADER Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aykan, derneğin faaliyete başlandığı günden itibaren gerçekleştirdiği çalışmalar, eğitime sağladığı katkılar ve gerçekleştirilmesi düşünülen projeler hususunda Başkan Gümrükçüoğlu’nu bilgilendirdi.
 
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Böylesine önemli hizmetler veren sivil toplum kuruluşlarımızdan biri olan Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı, belediye başkanımız ve milletvekilimiz Sayın Asım Aykan Beye, kıymetli yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik komisyonu üyelerine tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum” dedi.
 
ANADER Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aykan da çalışmalarına olan katkılarından ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Başkan Gümrükçüoğlu ANADER toplantısına katıldı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber