Başkan Genç’ten Teknofest’e davet!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşları Trabzon Medicalpark stadyumunda yapılacak olan Teknofest kapsamında etkinlikleri ve uçuşları izlemeye davet etti.

Başkan Genç’ten Teknofest’e davet!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 2022 TEKNOFEST kapsamında bütün vatandaşları Trabzon’da Medicalpark Stadyumu’nda yapılacak etkinlikleri ve yarışmaları izlemeye davet etti.

“DÜNYANIN EN BÜYÜK TEKNOLOJİ FESTİVALİ”

5-7 Ağustos tarihleri arasında TEKNOFEST kapsamında Trabzon’da bir dizi yarışmanın ve etkinliğin düzenleneceğini belirten Başkan Genç, “Türkiye’nin yerli ve milli teknolojide atılım yaptığı, tabiri caizse çağ atladığı bir dönemde TEKNOFEST’in ilk defa şehrimizde düzenlenecek olmasından dolayı son derece büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Bilim ve teknolojiye meraklı, bu alanlarda kendini geliştirmek isteyen gençlerimiz ve çocuklarımız için mükemmel bir ortam olacak. Bilgi çağında bu tür etkinliklerin teşvik edici ve özendirici bir işlev gördüğünü hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız. Bilim ve teknolojinin baş döndürücü bir hızla ilerlediği bu zaman diliminde bu tür yenilik ve gelişmelere ayak uydurmak için TEKNOFEST’in oldukça önemli bir yeri doldurduğunu ve Trabzon’un marka değerini artırdığını ifade etmek isterim. Bütün vatandaşlarımızı dünyanın en büyük ve en geniş katılımlı teknoloji festivali olan TEKNOFEST kapsamında yapılacak etkinlik ve yarışmaları izlemeye davet ediyorum.” diye konuştu.

TÜRK YILDIZLARI VE SOLOTÜRK GÖSTERİ UÇUŞU

TEKNOFEST kapsamında gösteri uçuşlarında dünyanın en seçkin gösteri timleri arasında yer alan Türk Yıldızları ile Solotürk gösteri uçuşu yapacak. Türk Yıldızları gösteri uçuşu 5 Ağustos Cuma günü saat 14.30’da, Solotürk’ün gösteri uçuşu ise 6 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak.

TEKNOFEST bünyesinde Trabzon’da yapılacak yarışmalar: Ulaşımda Yapay Zekâ Yarışması, Engelsiz Yaşam Teknolojileri Yarışması, Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması, Sanayide Dijital Teknolojiler Yarışması, Uçan Araba Yarışması, Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması ile Helikopter Tasarım Yarışması.
 

Bunlara da göz atın:
 

Trabzon'da Zincirleme kaza! Yaralılar var

Trabzon'da Zincirleme kaza! Yaralılar var

Türk Yıldızları Trabzon'da izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı

Türk Yıldızları Trabzon'da izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler