Başkan Genç’ten şike tepkisi: “FETÖ’nün şefaatinden yararlanarak kurtulamaz”

Başkan Genç’ten Burhan Kuzu’nun Şike paylaşımına tepki.

Başkan Genç’ten şike tepkisi: “FETÖ’nün şefaatinden yararlanarak kurtulamaz”

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şike süreci ile ilgili paylaşım yapan Prof. Dr. Burhan Kuzu’ya cevap verdi.

Kuzu sosyal medya hesabından “Değerli Fenerbahçeli kardeşlerim. Ergenekon davasının gerekçeli kararında, sözde şike davasının FETÖ/PDY kumpası olduğu tescillenmiştir. 2010-2011 Sezonu şampiyonluğunuz tertemizdir. FETÖ ile mücadeleye her alanda sonuna kadar devam edeceğiz” paylaşımında bulunmuştu. 

Burhan Kuzu’nun bu paylaşımına Trabzonspor taraftaralrı büyük tepki gösterirken bir tepkide Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten geldi.

Başkan Genç Kuzu’nun paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı;

“Son derece hukuki dayanaktan yoksun bir açıklama. Fenerbahçe, kıyamete kadar tüm kamuoyunca da şike hükümlüsüdür.  Hukuken de vicdanen de böyledir. FETÖ’nün şefaatinden yararlanarak, bundan kurtaramaz.2010/2011 sezonunun tertemiz Şampiyonu (ŞİKEBAHÇE değil), İlelebet TRABZONSPOR’umuzdur”

Başkan Genç’ten şike tepkisi: “FETÖ’nün şefaatinden yararlanarak Kurtulamaz”

Başkan Genç’ten şike tepkisi: “FETÖ’nün şefaatinden yararlanarak Kurtulamaz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber