Başkan Genç’ten emekli personele vefa!

Başkan Ahmet Metin Genç emekli olan personellere plaket verdi.

Başkan Genç’ten emekli personele vefa!

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi’nden emekli olan personele hitap eden Başkan Genç, “Şu an fiziki kapasite itibarıyla, bütçesiyle, yaptığı hizmetlerle beraber kurumsallaşma adına önemli bir yere gelmiş olan bu kurumda çok önemli bir katkınız ve emeğiniz var. Bundan dolayı bu emeği ve bu katkıyı her zaman takdirle ve teşekkürle karşılıyoruz.” dedi. 

Başkan Genç’ten emekli personele vefa!

34 PERSONEL EMEKLİ OLDU 

Ortahisar Belediyesi belediyeden emekli olan personellere plaket töreni düzenledi. Törene katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 2020 ve 2021 yıllarında emekli olmaya hak kazanan 34 personele isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması ile teşekkür plaketi takdim etti. 

“HER KURULUŞUN BİRTAKIM ZORLUKLARI VARDIR” 

2014 yılında fiili olarak kurulan Ortahisar Belediyesi’nin bugünkü kurumsal yapıya gelmesinde emekli olan personelin çok büyük katkısının olduğunu söyledi.  

Başkan Genç’ten emekli personele vefa!

Emekliliğe hak kazanan personelin tecrübesinden azami derecede istifade ettiklerini dile getiren Başkan Genç, “Belediyemizin şu anki duruma gelmesine emek veren, şu anda yasal statü itibarıyla emekli olsalar da, benim için ve bizim için hâlâ mesai arkadaşı olarak nitelediğim çok kıymetli arkadaşlarım hepinize hoş geldiniz diyorum. Şehrimiz büyükşehir belediyesi olduktan sonra Ortahisar Belediyemizin kurulmasında hepinizin çok büyük emeği var. Her kuruluşun birtakım zorlukları vardır. Yedi tane belde belediyesinin, merkezdeki 42 mahallemizin, 36 köyümüzün birleşmesi ve il özel idaresinden gelen arkadaşlarımızın entegrasyonuyla hep beraberce, 330500 nüfusa sahip olan büyük ölçekli belediyemizi kurduk.” dedi. 

Başkan Genç’ten emekli personele vefa!

“SİZLERLE HELÂLLEŞMEK İSTEDİK” 

Personele emeklilik hayatlarında aileleriyle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileyen Başkan Genç, şöyle konuştu: “Şu an fiziki kapasite itibarıyla, bütçesiyle, yaptığı hizmetlerle beraber kurumsallaşma adına önemli bir yere gelmiş olan bu kurumda önemli bir katkınız, emeğiniz var. Bundan dolayı bu emeği, bu katkıyı her zaman takdirle ve teşekkürle karşılıyoruz. Mesai kavramından öte bir çalışma kavramı ortaya koydunuz. Bu tabi ki bir bayrak yarışı… Sizlere huzurda teşekkür etmek ve helalleşmek istedik. Küçük de olsa hatırası kalması adına bir hediye takdimi düşündük. Bir kez daha çalışmalarınız, emeğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatınızın ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu bir şekilde devam etmesini Cenab-ı Allah’tan (C.C.) niyaz ediyorum. Umarım bu salgın bütün dünyadan olduğu gibi, şehrimizden de bertaraf olur. Ve Daha güzel günleri hep beraber yine mesai arkadaşlığı duygusuyla devam ettiririz diye düşünüyorum. Hepiniz haklarınızı helal edin. Biz de helal ediyoruz. Allah (C.C.) hepimizin yardımcısı olsun. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” 

Başkan Genç’ten emekli personele vefa!

Başkan Genç’ten emekli personele vefa!

Başkan Genç’ten emekli personele vefa!

Başkan Genç’ten emekli personele vefa!

Başkan Genç’ten emekli personele vefa!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler