Başkan Genç’ten bir tepki de mecliste! “Şike yapan takıma şikeci denir”

Başkan Ahmet Metin Genç, Belediye Meclisinde bir kez daha vurguladı. 

Başkan Genç’ten bir tepki de mecliste! “Şike yapan takıma şikeci denir”

Trabzon’da Ortahisar Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumları başladı.

Meclise başkanlık yapan Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı açıklamada “Trabzonsporluluk her şeyin üstündedir. Şike yapan takıma şikeci denir” dedi.

Başkan Genç açıklamasında şunları söyledi;

“Bu ay ki en güzel görsellik Trabzonspor’umuzun bileğinin hakkıyla 8. şampiyonluğunu görmek nasip oldu. Tüm emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Burada şampiyonluk kadar bir cana zeval gelmemesini temenni etmiştik. Tüm meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Farkındalık oluşturduk. Statta, Avni Aker’de ve meydanda bir cana zeval gelmeden kutladık. Bir ahtım vardı, sahaya ineceğim demiştim, sahaya da indim. Son düdük çaldığında indim. 60-70 bin kişi meydanda 40 bin kişi Avni Aker’de. 

Bazıları hazmedemese bile İstanbul’da bile provokatif kulüp başkanlarına rağmen 400 bine yakın taraftar hiç bir cana zarar gelmeden örnek bir kutlama yaptık. Bu kutlama FİFA’nın gündemine geldi. Dün büyük bir Bayrak Londra'ya gönderdi. Bir taraftan da şehrimizin tanıtımı anlamında güzel bir durum oldu. 9. şampiyonluk olarak da devam edecek bu. Ama başından itibaren kulübümüzle koordinasyonu sağladık. Bütün mesai arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Büyük emek sarf edildi. Güvenlik önemliydi. Sayın Valimizle bir kaç kez toplantı düzenlendi. Valimize emniyet müdürlüğümüze, İl Komutanlığımıza da teşekkür ediyoruz.

Bazı takımlar da 2010-2011 kupamızla kutlama yaptılar. Hakkımız bize verilmedikçe onlar kupa alamayacaklar. Buna inanırım. 2011 mücadelesi devam edecektir. Küçük-büyük kim rahatsız olursa olsun. Küçük bir gazeteci bizden rahatsız olduğunu söyledi. Olsun, bu dil ve yürek bizde oldukça 2010-2011 şampiyonluğunun bizim hakkımız olduğunu söylemeye devam edeceğiz. 

Bizi bol miktarda CİMER’e şikayet ediyorlar. Etsinler bedeli, pahası ne olursa olsun Trabzonsporlulukla siyaseti ayırt etmeye çalıştık. Trabzonsporluluk her şeyin üstündedir. Şike yapan takıma şikeci denir. Şikeci kulüp dediğimiz için yapıyorlar bunu. Ben bu mücadeleyi sürdüreceğim ömrüm yettikçe. Burada tekrar söylememin nedeni meclis kayıtlarına geçsin diye söylüyorum."

Haber61 - Haber Servisi - 

Başkan Genç’ten bir tepki de mecliste! “Şike yapan takıma şikeci denir”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler