Başkan Genç: "Trabzon'a borcumuz var"

Başkan Ahmet Metin Genç belediye personeli ile bir araya geldi.

Başkan Genç: "Trabzon'a borcumuz var"

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Ekopark'ın ve diğer projelerin zamanında bitirilmesinden dolayı personele teşekkürlerini ileten Başkan Genç, "Sizlerin gayretli çalışmalarıyla beraber epey bir mesafe kat ettik. Tabi ki yeterli değil. Bunu belediyemizin imkan ve kabiliyetleriyle doğru orantılı olarak daha fazlasını yapacağız. Vatandaşlarımıza karşı mahcup olmayacağız." dedi.


Başkan Genç:

"İLÇEMİZİ YEŞİL ALANLARLA DONATACAĞIZ"

Koydukları hedef doğrultusunda Ortahisar'ı parkıyla, yeşil alanlarıyla donatacaklarına vurgu yapan Başkan Genç, "Parkıyla, yeşil alanlarıyla şehrimizi daha iyi donatmamız lazım. Bunu kendimize bir hedef olarak koyduk. Çocuklarımızın gezebileceği, eğlenebileceği, oynayabileceği, iyi vakit geçirebileceği, dinlenebileceği; yaşlılarımızın oturacağı, nefes alacağı, sohbet edebileceği alanları artırmamız lazım diye kendimize hedef koymuştuk. Bu minvalde sizlerin gayretli çalışmalarıyla beraber epey bir mesafe kat ettik. Tabi ki yeterli değil. Belediyemizin imkan ve kabiliyetleriyle doğru orantılı olarak bunun daha fazlasını yapacağız. Burada çalışan 58 arkadaşımızla beraber daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Ben hedef proje olarak koyduğumuz Ekopark'ı ilaveten diğer projelerimizi zamanında yetiştirebilmek için ortaya koyduğunuz gayretli çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık diyorum." diye konuştu. 

Başkan Genç:

"TRABZON'A BORCUMUZ VAR"

"Bu şehri daha yaşanabilir hale getirme noktasında çabamız, çalışmamız, gayretimiz var." diyen Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu bizim topyekun bir hizmet sevdamız. Trabzon'a olan borcumuz. Bize tevdi edilen bu görev nedeniyle vatandaşlarımıza karşı hiçbir şekilde mahcup olmamız lazım. Disiplinli, başarılı bir şeklide bu işi sürdürüp görevimizi tamamlayacağız. Sizler bu kurumun nitelikli personeli olarak, bu hizmeti devam ettireceksiniz. Sizlerle beraber bir ekip anlayışı içerisinde bu hizmetleri Cenabı Allah nasip ettiği sürece devam ettireceğiz. Ben bu manada değerli müdürümüze ve müdürlüğümüz bünyesinde çalışan bütün personelimize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun." 

Başkan Genç:

Başkan Genç:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber