Başkan Genç'ten videolu bayram mesajı

Başkan Ahmet Metin Genç Kurban bayramı mesajı yayınladı.

Başkan Genç'ten videolu bayram mesajı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yayınladığı mesajda “bayramın  bütün insanlığa ama münhasıran İslam Alemine, milletimize, memleketimize ve şehrimize hayırlar getirmezini Cenabı Allah’tan diliyorum. Bütün hemşerilerimizin bayramını kutluyorum.”dedi.

Mesajında 19 mahallede kurban kesim alanları belirlediklerine ve bütün önlemleri aldıkalrına değinen Başkan Genç, “Çok kıymetli hemşerilerim. Şuanda bayramımızın arifesindeyiz. İnşallah Pazar günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramımızın evvela hemşerilerimize, Bütün milletimize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Kurban Bayramımızın şehrimizde en iyi şekilde idrak edilebilmesi ibadetlerimizin amacına uygun bir şekilde ifa edilebilmesi için gerek Ortahisar Belediyemiz gerek Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere bütün tedbirlerimizi aldık. Kurban pazarımızla beraber bayrama hazırız. 19 mahallemizde tespit ettiğimiz kesim alanlarımızla beraber bayrama hazırız. O nedenle vatandaşlarımızdan hassaten ricamız bu kesim alanları dahilinde kurbanlarımızı eda etsinler. Bayramı da güzel bir şekilde geçirelim. Göze hoş gelmeyen kötü görüntüleri şehrimizde inşallah yaşamayalım. Zabıtamızla bütün ekiplerimizle beraber bütün tedbirlerimizi aldık. Bayramın birinci günü itibariyle dördüncü günü öğlen dahil olmak üzere şehrimizde en iyi şekilde programımızı ifa edeceğiz. Şimdiden tekrar bayramın bütün insanlığa ama münhasıran İslam Alemine, milletimize, memleketimize ve şehrimize hayırlar getirmezini Cenabı Allah’tan diliyorum. Bütün hemşerilerimizin bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber