Başkan Genç'ten vatandaşlara teşekkür

Başkan Genç, Kurban Bayramı’ndaki hassasiyetlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. 

Başkan Genç'ten vatandaşlara teşekkür

Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı’nda vatandaşlara kurbanlarını belirlenen kurban kesim yerlerinde kesmelerinden dolayı teşekkür etti. 

Başkan Genç, hem vatandaşların hem de belediye personelinin Kurban Bayramı boyunca görev ve sorumluluklarını büyük bir ciddiyetle yerine getirerek Ortahisar’da bayramın mutlu, huzurlu ve sorunsuz geçmesini sağladığını dile getirdi. 

“FEDAKÂRLIK ETTİLER”

Belediye personeline de Kurban Bayramı boyunca özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Genç, “Kurban Bayramı boyunca vatandaşlarımız çok büyük ölçüde kurbanlarını belediyemiz tarafından belirlenen alanlarda keserek hassasiyet gösterdiler. Mübarek Kurban Bayramı’nı birlik ve beraberlik içinde, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirdik. Bayramın maneviyatına uygun olarak Ortahisarımızda bizleri rahatsız eden hiçbir sıkıntı ve olay yaşanmadı. Bayramın bayram havasında geçmesi için; hem vatandaşlarımız hem de belediye personelimiz ellerinden gelen gayreti göstererek, üzerlerine düşen yükümlülükleri ve sorumlulukları eksiksiz bir şekilde yerine getirdiler. Özellikle Zabıta Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz vatandaşlarımızdan gelen her türlü çağrıya büyük bir titizlik içinde yetişerek bütün mağduriyetlerin önüne geçti. Bir anlamda bayramda ailelerine ayıracakları zamandan fedakârlık ederek vatandaşlarımızın hizmetine koştular. Bir kez daha özverili bir şekilde mücadele eden belediye personelimize teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber