Başkan Genç'ten Trabzon'a davet - Türk Yıldızları...

Genç, bütün vatandaşları Türk Yıldızları'nı izlemeye davet etti.

Başkan Genç'ten Trabzon'a davet - Türk Yıldızları...

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bütün vatandaşları Türk Yıldızları'nın 30 Eylül Pazar günü Ortahisar sahilinde gerçekleştireceği gösteri uçuşunu izlemeye davet etti.

DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU SALIYORLAR

Türk Yıldızları'nın, dosta güven, düşmana korku salan Türk Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği olduğunu belirten Başkan Genç, "Türk Yıldızları Ortahisar'da ikinci kez gösteri uçuşu yapacak. Geçen yıl düzenlediğimiz gösteri uçuşunu on binlerce vatandaşımız büyük bir hayranlıkla ve heyecanla izlemişti. Gurur kaynağımız Hava Kuvvetlerimizin dünyada tanıtım yüzü olan Türk Yıldızları'nı bir kez daha Ortahisar'da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet ve onur duyuyoruz. Hemşerimiz olan Hava Kuvvetleri Komutanımız Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün, Trabzon Valimizin bu organizasyonun gerçekleşmesinde çok büyük emekleri oldu. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Gençlerimizin Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Hava Kuvvetlerine katılımını teşvik etmek için bu tür etkinliklerin  önemli olduğunu düşünüyorum. Diğer yandan Hava Kuvvetlerimizin tanıtımı ve Ordu-millet kaynaşması açısından da bu etkinliği çok değerli buluyorum. Düşmana korku, dosta güven salan Hava Kuvvetlerimizin gözbebeği Türk Yıldızları'nı vatandaşlarımızla birlikte izlemekten, onların yetenek ve kabiliyetlerini bizzat müşahede etmekten büyük bir heyecan ve gurur duyacağız. Bütün vatandaşlarımızı bu güzel gösteriyi izlemeye davet ediyorum." diye konuştu.

Türk Yıldızları; Ortahisar Belediyesi, Trabzon Valiliği ve Türk Hava Kuvvetleri'nin organizasyonuyla ikinci kez Ortahisar'da gösteri uçuşu yapacak. Dünyada sekiz süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim olan Türk Yıldızları Ortahisar'da 30 Eylül Pazar günü saat 16.30'da Ayasofya Camii altı ile sahil boyunca gösteri uçuşu yapacak. Uçuş öncesi Karadenizli sanatçılar Sinan Yılmaz ve Zeynep Başkan saat 14.30'da Ayasofya Camii altı Sahil Yolu'nda konser düzenleyecek. 

Başkan Genç'ten Trabzon'a davet - Türk Yıldızları...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler