Başkan Genç'ten kadir gecesi mesajı

Başkan Ahmet metin Genç Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Genç'ten kadir gecesi mesajı

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç , Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin gecesini kutladı.

Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini karşılamanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Genç, "Öncesi rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş ayı olan Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bir yandan da bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini karşılamanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Yüce Allah’ın ‘Bin aydan daha hayırlı’ diye vasıflandırdığı kutlu bir gece olan Kadir Gecesi’ne erişmenin manevi huzurunu yaşamaktayız. Şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için fırsat sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Bu vesileyle başta çok değerli hemşerilerimin, halkımızın ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, tüm insanlık için esenlikler diliyorum.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber