Başkan Genç'ten Engelliler derneğine ziyaret

Ahmet Metin Genç'ten Gökkuşağı Engelliler Derneği'ne ziyaret.

Başkan Genç'ten Engelliler derneğine ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, engelli vatandaşların üretken bireyler olarak yaşamlarını sürdürmesi için birçok dalda meslek edindirme ve sanat kursları düzenlediklerini belirtti.



Gökkuşağı Engelliler Derneği'ni ziyaret eden Genç, dernek üyeleriyle sohbet ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genç, yapılan el sanatları ürünlerini de inceleyerek, düzenleyecekleri sergilerde bu ürünlerin yer alması için destek de bulunacaklarını söyledi.

Her zaman engellilere sahip çıktıklarını ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için çaba gösterdiklerini belirten Genç, şunları kaydetti:

"Engellilerin günlük yaşama katılmasını çok önemsiyorum. Engelli vatandaşlarımızın ev yaşamından kurtarılıp onların üretken bireyler olarak yaşam sürdürmesi için birçok dalda meslek edindirme ve sanat kursları düzenliyoruz. En azından ekonomik anlamda bağımsızlıklarını kazanarak geçimlerini sağlamaları için bu konuyu çok önemsiyoruz. Artık AK Parti hükümetimizin çalışmalarıyla engelliler günlük yaşamın her tarafında kendilerini sergiliyor." 

Başkan Genç'ten Engelliler derneğine ziyaret

Başkan Genç'ten Engelliler derneğine ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber