Başkan Genç'ten Atatürk büstüne saldırıya kınama

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Atatürk büstüne yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Başkan Genç'ten Atatürk büstüne saldırıya kınama
Ortahisar Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısı Başkan Av. Ahmet Metin Genç'in başkanlığında gerçekleştirildi.  Toplantı açılışında konuşan Başkan Genç, Of ilçesinde bazı okulların ve kamu kurumlarının bahçesinde bulunan Mustafa Kemal Atatürk büstlerine yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Atatürk büstlerine yapılan saldırıların milletin gönlünde apayrı bir değeri ve yeri bulunan cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün değerine asla zarar veremeyeceğine vurgu yapan Başkan Genç, "Saldırıyı kınadığımızı hem belediye başkanı olarak hem de belediye meclisi üyelerimiz adına ifade etmek istiyorum. Devletimiz bu tür saldırıların arkasında olanları, emelleri olanları ortaya çıkaracaktır. Emniyet kaynaklarınca yapılan istihbaratlar bu saldırının provakatif amaçlı olduğunu gösteriyor. Bu milletin nezdinden gönlünde cumhuriyetimizin kurucusunun apayrı bir yeri vardır. Bu tür saldırılar, o değerden, o yerden bir şey kaybettirmez. Biz de millet olarak bu tür saldırıların arkasını iyi görerek provokatif eylemlere asla müsaade etmememiz lazım. Biz bu saldırıyı kınamada bütün Trabzon olarak hem fikiriz. Bunu da meclisimizden ifade etmeyi uygun ve gerekli görüyorum." diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber