Başkan Genç şehirdeki yatırımları anlattı

Başkan Genç, şehre yapılan yatırımlarla ilgili son durumu anlattı.

Başkan Genç şehirdeki yatırımları anlattı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şehre yapılan yatırımlar ile alakalı konuştu. 

GANİTA – FAROZ PROJESİ 

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin (TBBM) Şubat ayı ikinci oturumunda söz alan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu’na Ganita ile Faroz arasında yapılacak olan “Sahil Düzenleme Projesi” için teşekkür etti.

Başkan Genç şehirdeki yatırımları anlattı

Konuşmasında Başkan Genç, “Büyükşehir Belediyemizin 26 Ocak’ta yapmış olduğu Ganita ile Faroz arasında ki Sahil Düzenleme projesi için teşekkür ederiz. Bu bizim belediyemizin de projeleri arasında yer almaktaydı. Büyükşehir belediyemiz ve meclisimizin hassasiyet göstererek, bu projeyi ele alması ve ihaleye çıkarması bizi memnun etmiştir, bu vesile ile başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’na ve beraberinde meclisimize teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi. 

AVRASYA ESANAFINA YENİ YER

Avrasya Pazarının yeni yeri ile alakalı da görüşlerini dile getiren Genç, şuan mevcut yerlerinde burada ki esnafı ziyaret ettiklerini ve fiziki olarak şartların ne kadar kötü olduğunu gördüklerini dile getirdi.

Genç, “Avrasya Pazarının mevcut yerine giderek burada esnafımızı ziyaret ettik. Fiziki şartlar olarak burada ki esnafımız zor durumda olduğunu yerinde tespit ettik, Hatta Sayın Zorluoğlu ile birlikte de gittik burada ki esnafımızın derdini dinledik. Daha sonra Büyükşehir Belediyesinin burada ki esnaf kardeşlerimize yeni yer projelendirmesi gerçekten çok memnun edici. Hele hele şöyle zor bir süreçten geçerken böyle bir proje ile esnafımızın yanında olmak memnun edici.” olduğunu söyledi.

Başkan Genç şehirdeki yatırımları anlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber