Başkan Genç, Şehircilik Şurası'na katıldı

Başkan Ahmet Metin Genç Şehircilik şurasına katıldı.

Başkan Genç, Şehircilik Şurası'na katıldı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü'nde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Şehircilik Şurası Genel Kurulu'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanları, akademisyenler, bürokratlar, uzmanlar ve ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda kentsel dönüşüm, imar konuları, yerel yönetimler, kentsel tasarım, sosyal donatı, dışgöç, kentsel kimlik, koruma geliştirme, yaşam kalitesi gibi konular ele alındı.

"BELEDİYELERDEN YÜKSELDİK"

Şuraya katılan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti'nin belediyeler ve yerel yönetimlerde ortaya koyduğu başarılardan yükselerek iktidara gelen bir parti olduğuna dikkat çekerek, "AK Parti kurucusu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da sergilediği olağanüstü hizmet belediyeciliği ile bütün vatandaşlarımızın gönlünde taht kurdu. Bu şuranın ev sahipliğini Sayın Cumhurbaşkanımızın üstlenmesini de çok anlamlı buluyorum. Belediyeciliğe yeni bir anlayış, yeni bir soluk getirerek en ücra köşelere kadar halka ulaşan ve hizmet götüren AK Parti'nin diğer partilerden en büyük farkı da budur. Kent, kırsal demeden hizmeti vatandaşların ayağına kadar götürerek sorunlara çözüm üretmiştir. AK Parti'nin şehircilik anlamında ortaya koyduğu cumhuriyet tarihinin en büyük kentsel dönüşüm ve kentsel tasarım projeleri ile ülkemizde modern, sağlıklı şehirleşmenin önü açılmıştır. Kentsel dönüşüm ve tasarım projeleriyle şehirlerimizi çarpık yapılaşmadan kurtaran ve bu alanda büyük başarılar ortaya koyan AK Parti olmuştur. Cumhurbaşkanımızın açılışını yaptığı Şehircilik Şurası'nın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bu şuralar ve toplantılar şehircilik, kentsel tasarım, imar konularında yaşanan birtakım sorunların çözümünde önümüze çok önemli bakış açıları koyacaktır." diye konuştu.  

Başkan Genç, Şehircilik Şurası'na katıldı

Başkan Genç, Şehircilik Şurası'na katıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber