Başkan genç Muhtarlarla iftarda buluştu

Ortahisar Belediye Başkanı Genç Muhtarlarla iftarda bir araya geldi.

Başkan genç Muhtarlarla iftarda buluştu

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç İftarda muhtarlarla bir araya geldi.

Ortahisar Belediyesi muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bütün muhtarların bilgisayar ve internet imkanlarına kavuşturulacağını belirtti. 

İftar programına Trabzon Muhtarlar Federasyonu Bekir Aktürk, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş, MHP Grup Başkanvekili Davut Çakıroğlu, Ortahisar Başkan Yardımcıları Kemal Çoban, Erdoğan Beder, Fevzi Baytar ile çok sayıda muhtar katıldı.

Muhtarlarla bugüne kadar çok uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, muhtarların fiziki mekan ihtiyaçlarının giderilmesinin yanı sıra onların teknolojik imkânlardan istifade etmesi için bilgisayar ve diğer kırtasiye malzemelerinin tedarikine önem verdiklerini söyledi.

Mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bunların yerine getirilmesi hususunda muhtarlar tarafından kendilerine iletilen isteklerin 2016 Programı'na aldıklarını belirten Başkan Genç "Muhtarlarımız her türlü eksiklerini bize bildiriyorlar. Biz de imkanlarımız ölçüsünde bu taleplerini yerine getiriyoruz. Bu taleplerin başında gelen bilgisayar isteklerini en kısa sürede gidereceğiz. Bu bilgisayarlar kısa bir süre sonra mekanlarında olacak. Bütün muhtarlarımızın eşit olarak aynı teknolojik imkanlardan istifade etmesini istiyorum. Bunu ekstra bir lütuf değil, bir vazife olarak telakki ettim. Bu amaçla bütün muhtarlıklarımız bilgisayar ve internet imkanlarına kavuşturulacak. Bununla ilgili ödenekleri de inşallah biz karşılayacağız. Diğer yandan sezonumuz başladı. Asfalt ve beton çalışmalarını çok hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Merkezde bir kısım mahallelerimizde doğal gaz çalışmalarından bozulan yollar için çalışmalarımızı yapıyoruz. Bunun yanında mevsim itibarıyla yüksek koddaki mahallelerimize çıkıyoruz. Cenab-ı Allah sizlerle beraber yapmış olduğumuz programı da sezon sonunda yerine getirmiş olmayı bize nasip etsin. Siz mahallede vermiş olduğunuz sözü, program olarak bizden talep ettiniz. Biz de onları programımıza alarak birer birer hayata geçiriyoruz. Hepinize katılımından ötürü ve emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler