Başkan Genç Muhtarlarla buluştu!

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç haftalık programlarında her zaman yer verdiği mahalle ziyaretlerine bu hafta Kavala, Bulak ve Çilekli mahallesiyle devam etti. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini bizzat mahallelerinde görmeye ve onlardan

Başkan Genç Muhtarlarla buluştu!

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç haftalık programlarında her zaman yer verdiği mahalle ziyaretlerine bu hafta Kavala, Bulak ve Çilekli mahallesiyle devam etti.

Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini bizzat mahallelerinde görmeye ve onlardan dinlemeye özen gösteren Başkan Genç vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı.
Mahalle muhtarlarına ve vatandaşlara belediyenin hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını soran Başkan Genç dile getirilen eksiklikleri ve ihtiyaçları tek tek not alarak bunlara çözüm üreteceği sözünü verdi.

İlk olarak Kavala Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Genç muhtar Muharrem Baki ve mahalleliler ile sohbet etti. Muhtar ve mahalleliler yapılan asfaltlamalardan dolayı Başkan Genç’e teşekkür etti. Kavala mahallesindeki spor sahasının onarılıp yenilenmesini isteyen mahalleliler Başkan Genç’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Mahallelerini ziyaret ederek Başkan Genç’in kendilerini onore ettiğini belirten vatandaşlar, “Başkanımızın bizlerin sorunlarıyla yakından ilgilenmesinden ve sorunlarımızı gelip bizzat mahallemizde görmesinden son derece memnuniyet duyuyoruz” sözlerine yer verdi.

20150809aw496333_01.jpg

Mahalle ziyaretlerinin belediyecilik hizmetlerinin eksiksiz ve sağlıklı bir şekilde yerine getirilmesi için kendilerine yol gösterdiğini belirten Başkan Genç bundan dolayı da belediyenin kaynaklarını daha verimli bir şekilde ihtiyaçlar ve eksiklikler de göz önüne alarak kullandıklarını kaydetti. Halkla interaktif bir şekilde oturdukları mekanlarda, doğrudan iletişim kurmanın, vatandaşlarda Ortahisar Belediyesi’nin her türlü sıkıntılarında yanlarında oldukları algısını oluşturduğunu söyleyen Başkan Genç bundan dolayı mahalle ziyaretlerine büyük önem verdiklerini ifade etti.

Son olarak Çilekli Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Genç, burada mahalle muhtarı Ahmet Akçay’ın samimi ilgisiyle karşılaştı. Kırk yıllık muhtarlık hayatında ilk defa bir Belediye Başkanı’nın kendilerine bu kadar sıcak ilgi gösterdiğini ifade eden Akçay, “Bir belediye başkanının bizlere kapılarını sonuna kadar açması, aynı zamanda mahallemizi üç defa ziyaret ederek bizlerle görüşmesi, sorunlarımızla yakından ilgilenmesi, bizleri son derece mutlu ediyor” ifadeleriyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

20150809aw496333_02.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler