Başkan Genç: “En mutlu şehir olma hedefinde…”

Başkan Genç’ten seçim mesajı

Başkan Genç: “En mutlu şehir olma hedefinde…”

Haber61 – Haber Servisi -Cumhur İttifak’ı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için mesaj yayınladı. 

Başkan Genç, “Yarın inşallah hep birlikte demokrasimizin gereği olarak sizlerin iradesine müracaat ediyoruz., sandığa gidiyoruz. Ben öncelikle belediye başkanınız olarak yarın yapılacak olan seçimlerin şehrimizde ve Ortahisar’ımız da demokratik bir olgunluk içerisinde demokrasimize yakışır ve yarışır manada geçmesini diliyorum. Ve yine inşallah sizlerin desteği ile bugüne kadar olduğu gibi bu kadim şehre ve hemşerilerimize en güzel hizmetleri yapmak, en mutlu şehir olma hedefinde adımlar atmak için göreve talibiz. Sizlerin desteği ile daha güzel yarınlar için şehrimizi daha yaşanabilir bir şehir konumuna getirmek için durmak yola devam diyoruz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler